Pierre Celis Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 czyli dlaczego Polacy piją etykiety? Z piwem niepasteryzowanym spotkał się każdy miłośnik piwa w Polsce. W powszechnej świadomości jest ono lepsze od piwa pasteryzowanego. W czym lepsze? No jak to w czym? Jest zdrowsze, ma witaminy, no i przede wszystkim … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może Kopyr wróci w końcu do formy pisanej na blogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie bo pozycjonuje swój blog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Może Kopyr wróci w końcu do formy pisanej na blogu? Również mi forma vloga bardzo utrudnia odbiór treści. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez karczmarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może Kopyr wróci w końcu do formy pisanej na blogu? Forma pisana się jak najbardziej pojawia i będzie się pojawiać, ale video jest jednak bardzo fajne i przyszłościowe. Po prostu nie byłbym w stanie tak często aktualizować blogu, gdyby nie materiały filmiki. underoak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja tam bardzo lubię te filmy, jak nie mam za bardzo czasu, żeby obejrzeć to po prostu puszczam sobie w tle i tylko słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 może czas zainwestować w nowinki techniczne np. voice2text? sam nie testowałem ale być może jest możliwość zapisania słowa mówionego - bedą i filmy i tekst.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja tam bardzo lubię te filmy, jak nie mam za bardzo czasu, żeby obejrzeć to po prostu puszczam sobie w tle i tylko słucham Robię identycznie. Choć też podoba mi się, że Tomek wrócił do słowa pisanego. Przy okazji, kiedy te stare portery odmykasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o tematykę jak np szklanki do piwa to video wystarczy ale jak chodzi o dane ze tak powiem techniczne to przydałaby się ściąga .Dziś akurat oglądałem o wodzie w piwie i pewne informacje sobie zapisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi