korea83 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam serdecznie Na to forum trafilem pod wpływem tematu jaki powstał na forum o innej tematyce, ale dotyczył właśnie domowego warzenia piwa. Piwo oczywiście lubię bardzo, ale że nie mam pojęcia jak je wyprodukować we własnym domu to znalazłem się tutaj. Mam nadzieję, że znajdę tutaj całą niezbędną wiedzę jaka jest niezbędna do uwarzenia własnego piwa Zacznę oczywiście od czegoś najłatwiejszego, ale z czasem mam nadzieję uda się osiągnąć wprawę pozwalającą zrobić kolejny krok pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witaj i czytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Witam kolegę z mojego sąsiedztwa :-) życzę udanej lektury i szybkiego uwarzenia pierwszego piwka Ps. Cygara da się lubić ? Edytowane 18 Lutego 2009 przez thobeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Serdecznie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Witamy, i na zdrowie Edytowane 18 Lutego 2009 przez BaronVonZuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korea83 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ps. Cygara da się lubić ? Żeby tylko lubić Cygara to piękna sprawa, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 witam kolegę z " za miedzy " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Cześć Podejrzewam z jakiego forum do nas trafiłeś. Jeden z kolegów bywał na forum http://www.piwo.org/forum/profile.php?id=103&view Zgadłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korea83 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgadłem ? Dokładnie Dzięki wszystkim za miłe powitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam Fakt czytanie i czytanie to jest to co nam pozostaje Pierwsze moje piwko było z konserwy i oby ostatnie. Drugie (pils) zatarte, stoi na cichej Trzecie i następne już nie mogę się doczekać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Cześc. I ja pozdrawiam nowych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam również nowych kolegów.JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi