korzen16 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 druga jeszcze lepsza imo no w końcu to już drugie spotkanie z photoshopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No to i moje pierwsze spotkanie z photoshopem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Masz jeszcze sporo miejsca. Dodaj trochę info w formie piktogramów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Masz rację, coś tam jeszcze dorzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Niezłe Podziwiam pomysły, ja nie mam takich zdolności przez co idę na łatwiznę - paint i gimp. Ja mam plan nazywać swoje piwa nazwiskami ciekawych (może nie tylko) Polaków, zobaczymy co z tego wyjdzie w przyszłości. Rozlew był w piątek, abv ~5,7. noi z jakiegoś powodu nie wpisałem wody w składzie, więc etykieta i tak do drobnej poprawki. Wie ktoś jak usunąć pikselozę? Rozmycie Gaussa daje średnie efekty, a w internecie nic nie znalazłem (choć może pod złymi hasłami szukałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erulogoss Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Etykietka powstała rok temu dla mojego RIS'a już przy samym drukowaniu dodałem białą belkę ze wszystkimi danymi odnośnie piwa. Trzeba wkońcu otworzyć buteleczke na spróbowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) To ja może dodam coś od siebie Edytowane 15 Stycznia 2014 przez mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Rozszerzona wersja mojej krowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Rozszerzona wersja mojej krowy. Świetne! Własnoręcznie wycinasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tak, ale z całej warki, którą planuję uwarzyć etykietka pójdzie na maksymalnie 10-15 butelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 imho z kolorami lepiej wygląda przykładowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Coś w sobie ma, chociaż nie wiem czy zestawienie bieli i czerwieni mi tu pasuje Coś pomyślę jeszcze nad kolorowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 wg. mnie to jest kremowy. Taki był zamysł, że milkstout jest mleczny -> kremowy -> kremowa etykieta. Jak ci pasuje, ale kolor nie ten, to zawsze mogę zmienić na jaki chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie no, na spokojnie, ja też znam się trochę na grafice. Tu nie o wykonanie chodzi a o koncept. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dwie nowe etykietki pershi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A tutaj mój najnowszy wynalazek: Aczkolwiek piwo chyba złapało infekcję ("ofiarowana" gęstwa), bo podczas rozlewu było strasznie kwaśne/octowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nowe piwko świeżo zabutelkowane Amierican Brown Ale, nazwa: Mr Brown czyli mąż pani Brown Usiu, pershi i nms007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Bardzo ładnie prezentuje się na szkle. Bardzo dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nowe piwko świeżo zabutelkowane Amierican Brown Ale, nazwa: Mr Brown czyli mąż pani Brown Bardzo prosta ale ładna etykietka! BTW - czyżby piwko szło na Białą Wronę? pytam bo moje jeszcze w fermentorze i coś czuję, że nie zdążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nowe piwko świeżo zabutelkowane Amierican Brown Ale, nazwa: Mr Brown czyli mąż pani Brown Bardzo prosta ale ładna etykietka! BTW - czyżby piwko szło na Białą Wronę? pytam bo moje jeszcze w fermentorze i coś czuję, że nie zdążę Mało czasu zostało ale nie poddawaj się. My swoje szykowaliśmy na Zieloną Górę ale takie średnie wyszło czegoś mu brakuje więc chyba rozpijemy je u siebie powodzenia z piwkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Następna Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Usiu nms007 i Mały 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF88 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Najs Usiu. Jedna z najlepszych Twoich etykiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam, mimo, że jestem świeżym piwowarem i mam dopiero jedną warkę na koncie zrobiłem sobie pare etykiet do przodu. Zasada była prosta: miało być prosto i podstawowe informacje o piwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Moja warka nr 1. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk slotish 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi