Rageofhonor Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pytałem się praktycznie w każdym markecie i nie mieli. Czy "Wine Kit'y" są tak strasznie mało popularne? W marketach myśleli że chodzi mi o balon itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie spotkałem się również. Jak smakuje takie wino ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 W Kielcach w Obi widziałem przedwczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rageofhonor Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie próbowałem jeszcze tego wynalazku dlatego chciałem zobaczyć co z tego wyjdzie. Niestety w moim OBI nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Nie gardzę winem, czasem nawet jakieś zrobię. Jednak gdy mam pytanie z winiarstwem związane, to na winnym forum je zadaję. Po prostu z zamiłowania do trzymania się ustalonych zasad. "POLSKI PORTAL PIWOWARSKI PIWO.ORG"- nie winiarski. Edytowane 22 Lutego 2013 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie gardzę winem, czasem nawet jakieś zrobię. Jednak gdy mam pytanie z winiarstwem związane, to na winnym forum je zadaję. Po prostu z zamiłowania do trzymania się ustalonych zasad. "POLSKI PORTAL PIWOWARSKI PIWO.ORG"- nie winiarski. Czyli wg Ciebie takie kategorie jak domowe specjały, komputery, fotografia powinny wylecieć z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie spotkałem się również. Jak smakuje takie wino ? Robiłem raz, ma teraz 2 lata i wszyscy mówią, że zacne Ja nie pijam wina, więc sobie leżakują butelki, bez obawy o wypicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Uważam, że w związku z wyraźnym wzrostem liczby użytkowników forum, należy baczniej przyglądać się tematom zakładanym. Żeby uniknąć sytuacji, że za jakiś czas, w natłoku tematów nie związanych z piwowarstwem, ciężko będzie znaleźć coś ściśle związanego z naszym hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Uważam, że w związku z wyraźnym wzrostem liczby użytkowników forum, należy baczniej przyglądać się tematom zakładanym. Żeby uniknąć sytuacji, że za jakiś czas, w natłoku tematów nie związanych z piwowarstwem, ciężko będzie znaleźć coś ściśle związanego z naszym hobby. Sam pisałeś w tematach o pile spalinowej, ogórkach czy zakładałeś temat o profesorze z rodziny królewskiej. Nie samym piwowarstwem człowiek żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Cholerka, jakoś bym chciał się wykręcić, ale nie mam pomysłu . Może jak zejdę do piwniczki to mnie oświeci Edit: No i nie oświeciło mnie. Za to odkryłem, że mój Porter czekoladowy, choć dosyć młody (2 miesiące) jest już całkiem smaczny . Edytowane 23 Lutego 2013 przez Jacenty Slonx, elroy i anteks 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 nie widziałem czegos takiego - w zestawie jest jakiś skoncentrowany sok z owoców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 nie widziałem czegos takiego - w zestawie jest jakiś skoncentrowany sok z owoców? W moim sklepie cos takiego jest http://www.thehomebr...kits-c-103.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 W BA też są od dość dawna http://skroc.pl/8cdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Jak chcesz mogę ci załatwić takie: http://www.biowin.pl/biowin/wino-piwo-destylaty/zestawy-winiarskie/albabianco-zestaw-do-przygot-21l-wina-bialego 75zł http://www.biowin.pl/biowin/wino-piwo-destylaty/zestawy-winiarskie/albarubino-zestaw-do-przygot-21l-wina-czerwonego 85zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi