Michu Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) [media] [/media] Uważajcie! To przestroga Ale to pewnie koncernowe, więc nie żal. Edytowane 21 Marca 2013 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) ale butelek szkoda Edytowane 21 Marca 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jakoś mi nie szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Piwne spa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Piwne spa z pilingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Piwne spa z pilingiem Hardcorowym! ale butelek szkoda A propos butelek... Edytowane 21 Marca 2013 przez Michu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzdzc Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 i właśnie dla tego wózki nie są cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Oj chyba nikt z was nigdy wózkiem nie jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Oj chyba nikt z was nigdy wózkiem nie jeździł a i owszem - najwiekszy jakim miałem zaszczyt podnosił koło 40 ton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dla mnie tam barany jak nic. Jak jeszcze stało należało podjechać z drugiej strony drugim wózkiem i pościągać górne rzędy palet a nie czekać na cud podcinając spodnią warstwę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Oj chyba nikt z was nigdy wózkiem nie jeździł a i owszem - najwiekszy jakim miałem zaszczyt podnosił koło 40 ton A z wózkiem z platformą(przyczepa) kolega jeździł ? albo bocznym wysokiego składowania ? Edytowane 21 Marca 2013 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 bocznym wysokiego składowania tak miałem okazję, ale nie wysokiego składowania - trafił kiedyś do nas taki do przeładowywania kontenerów portowych, ale sam się nie odważyłem a z platformą to nigdy, ale nic straconego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Z przyczepą fajnie się jeździ jak jest załadowana - tak z 10 ton to fajnie idzie Schody pojawiają się gdy trzeba cofać. Bo przyczepa łamie się na sworzniu i na dyszlu - tak jak w traktorze A tu z innej seri filmik też ja za sterami : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 a czemu waść jeździsz po ścianach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Z przyczepą fajnie się jeździ jak jest załadowana - tak z 10 ton to fajnie idzie Schody pojawiają się gdy trzeba cofać. Bo przyczepa łamie się na sworzniu i na dyszlu - tak jak w traktorze A tu z innej seri filmik też ja za sterami : Wiem który to jest magazyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 a czemu waść jeździsz po ścianach??? Nie po ścianie tylko inaczej telefonu się nie dało zamontować Wiem który to jest magazyn Już tej firmy nie ma od 4 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie po ścianie tylko inaczej telefonu się nie dało zamontować to może należało staplarkę obrócić i 90° i było by git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 a czemu waść jeździsz po ścianach??? Nie po ścianie tylko inaczej telefonu się nie dało zamontować Wiem który to jest magazyn Już tej firmy nie ma od 4 lat Tak wiem Mój aktualny dyrektor tam pracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Z tym tez był problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 a czemu waść jeździsz po ścianach??? Nie po ścianie tylko inaczej telefonu się nie dało zamontować Wiem który to jest magazyn Już tej firmy nie ma od 4 lat Tak wiem Mój aktualny dyrektor tam pracował Pan M...K ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 hehe nie, ale może zostawmy ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Z wózków widłowych to ja lubię taki jeden... [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Też mój ulubiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Świetny filmik Nie widziałem go jeszcze. Też jeżdżę na wózku od kilku lat, skromniejszym jak wy, bo tylko do 1,5 tony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi