pawelmaslo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem świeżym piwowarem domowym z Wrocławia. Forum piwo.org obserwuje już od jakiegoś czasu. Z pewnością na początku będę miał więcej pytań niż odpowiedzi, ale o to właśnie w tym wszystkim chodzi. Moim pierwszym piwem był brewkit Coopersa. Szybko jednak przerzuciłem się na zacieranie. Obecnie na burzliwej robi się Black AIPA, a w planach jest PA na chmielach z Nowej Zelandii. Pozdrawiam wszystkich i jakby co proszę o wyrozumiałość dla mojej (tymczasowej mam nadzieję) ignorancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witaj serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witaj. Życzę szybkiej zmiany nazwy browaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam kolejnego piwowara z Wrocławia Powodzenia w warzeniu życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi