Skocz do zawarto艣ci

Sklep homebrewing.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Inne sklepy maj膮 dedykowane w膮tki to i my te偶 postanowili艣my za艂o偶y膰 :)

Po kr贸tkim odpoczynku ponownie odblokowali艣my wi臋kszo艣膰 artyku艂贸w w sklepie, a od poniedzia艂ku bierzemy si臋 do pracy :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

BA... pewnie 偶e mo偶e si臋 uczy膰... :) (a nawet powinien)

z pierwszego zam贸wienia w BA by艂em zam贸wiony, ka偶de kolejne masakra... jak mo偶na 2 tygodnie realizowa膰 kilka duperel typu s艂ody, chmiel i co艣tam jeszcze i do tego napisa膰 偶e jeszcze si臋 op贸藕ni :/ ju偶 wole w kilku miejscach zam贸wi膰 i zap艂aci膰 wi臋cej za kurier贸w, swoj膮 drog膮 BA nie ma takich rewelacyjnych cen wcale ;)

Odno艣nik do komentarza

Koledzy wydaje mi si臋, 偶e to nie temat aby roztrz膮sa膰 (nie) kompetentno艣膰 BA trzeba by to pisa膰 w osobnym w膮tku dotycz膮cym tego偶 w艂a艣nie sklepu.

Jeste艣cie- jeste艣my bo i ja r贸wnie偶 zadowoleni z us艂ug HB i to najlepiej tu napisa膰.

Wi臋c, 偶ycz臋 sobie wam i w艂a艣cicielom jak najlepszej wsp贸艂pracy.

Edytowane przez Zbynek80
Odno艣nik do komentarza

A ja mam pecha z wysy艂k膮 - moje czwarte zam贸wienie i czwarty raz wysy艂ane jest po 2 dniach od zap艂acenia :(.

Poza tym naprawd臋 przyda艂aby si臋 opcja p艂atno艣ci internetowych i jakie艣 zamkni臋cia do chmieli, kt贸rych mo偶na ponownie u偶y膰 - po otwarciu woreczka pr贸偶niowego trzeba znale藕膰 zast臋pczy pojemnik na reszt臋 chmielu.

Ale pochwali膰 musz臋 jako艣膰 produkt贸w i pakowanie :)

Edytowane przez feder
Odno艣nik do komentarza

Wydaje mi si臋 偶e te woreczki maj膮 zamkni臋cie strunowe.

Niestety nie :(. Ale przyda艂oby si臋.

No to raczej bardzo dobry wynik, to przecie偶 2 dni realizacji zam贸wienia :)

Ja wiem... W poniedzia艂ek rano zam贸wienie i od razu p艂ano艣膰. Po 19 dosta艂em maila, 偶e zam贸wienie zosta艂o przekazane do magazynu i od tamtej pory cisza.

Je偶eli uda si臋 jeszcze dzisiaj wys艂a膰, to dostan臋 je najszybciej jutro - wi臋c 4 dni od zam贸wienia. Akurat w moim przypadku ka偶dy konkurent (nawet ten s艂yn膮cy z d艂ugiego czasu oczekiwania) wyrabia艂 si臋 szybciej lub podobnie.

Edytowane przez feder
Odno艣nik do komentarza

Hmmm ja dosta艂em chmiel 艂adnie zapakowany pr贸偶niowo z woreczkiem strunowym:)

Ja tak偶e :okey: ale w pierwszym woreczku obci膮艂em zamkni臋cie przez nieuwag臋, co nie oznacza 偶e go tam nie by艂o:)

a wysy艂ka jeszcze przed wp艂yni臋ciem na konto nale偶no艣ci (wys艂a艂em skan przelewu i to wystarczy艂o) jak dla mnie ogromy plus za okazane zaufanie i b艂yskawiczn膮 dostaw臋

Odno艣nik do komentarza

Terminy realizacji , kontakt , reakcja na zmiany w zam贸wieniach , zgubi艂em kiedy艣 instrukcje warzenia do zestawu za 15min. by艂a na mailu , mistrzostwo 艣wiata a u konkurencji bywa r贸偶nie , nie chc臋 ,, cukrowa膰 '' ale wida膰 wyczucie rynku i dobr膮 wole.

Odno艣nik do komentarza

Wczoraj przysz艂o moje poniedzia艂kowe zam贸wienie. Faktycznie chmiel jest w woreczku strunowym - niestety chmiele zamawiane wcze艣niej nie mia艂y ich - mo偶liwe 偶e im po prostu zabrak艂o.

Ja gratis dosta艂em 艣rutowanie s艂odu, kt贸rego chcia艂em u偶y膰 do test贸w 艣rutownika. Ale o to ich akurat nie wini臋, bo to by艂 tylko 1 kg s艂odu pale, kt贸ry by艂 dodany do 8 kg innych - 艣rutowanych s艂od贸w. Pewnie stwierdzili, 偶e si臋 pomyli艂em przy sk艂adaniu zam贸wienia i zapomnia艂em zaznaczy膰 艣rutowanie.

Odno艣nik do komentarza

Z do艣wiadczenia w prowadzeniu sklepu internetowego wiem, 偶e du偶e znaczenie ma dopisanie nawet z pozoru ma艂o istotnych szczeg贸艂贸w w komentarzu do zam贸wienia. Pakuj膮c 15 czy 20 paczek dziennie nie trudno przeoczy膰 jakie艣 uwagi pisane w mailach itp. I tak na ko艅cowy efekt g艂贸wny wp艂yw ma "dobra wola" pracownika sklepu - zawsze mo偶na poinformowa膰 o op贸藕nieniu 1 czy 2-dniowym, kontakt z klientem to podstawa.

Odno艣nik do komentarza

• 4 tygodnie p贸藕niej...

Do oferty do艂膮czy艂y:

- garnek emaliowany 30

- butelki Vichy 0,5l pakowane po 20szt w solidny karton

- ksi膮偶ka "Wino - jak zosta膰 znawc膮"

Kolejne nowo艣ci ju偶 czekaj膮 w magazynie :)

Odno艣nik do komentarza

Czy jest szansa na wprowadzenie przesy艂ek do Paczkomat贸w?

IMHO jest to najlepszy spos贸b na dostarczanie paczek, jezeli kto艣 pracuje w godzinach, w kt贸rych kurierzy paczki rozwo偶膮.

Poza tym fajnie by by艂o mie膰 mo偶liwo艣膰 p艂atno艣ci elektronicznych.

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...