crocco Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja będę w piątek rano.Spać będę przytulony do kierownicy. Ikulos popraw dane,bo z wypowiedzi wynika żeś kobita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 a ona to on??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasB Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Również i ja wybieram się po raz pierwszy na festiwal, niestety tylko na sobotę Jeszcze wczoraj udało mi się załatwić nocleg jakieś 5 km od browaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ikulos warzy z żoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam, pierwszy raz będę na festiwalu i tylko w sobotę. Mam pytanie czy wystarczy dla mnie szkła degustacyjnego (małego kufelka) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja będę w piątek rano.Spać będę przytulony do kierownicy. Ikulos popraw dane,bo z wypowiedzi wynika żeś kobita Hahahaha, w zasadzie (zgodnie z podpisem) to i to i to Bo małżeństwo warzące Forma zależy czy pisze akurat mąż czy ja (tym razem akurat "kobita") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Właśnie dostałem maila, że piwa doszły nieuszkodzone - także chwilę to trwa i trzeba czekać cierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Blisko jest Węgierska Górka, turystyczna miejscowość, busy kursują, sporo noclegów, np. tutaj: http://www.azalia.be....info.pl/cennik Albo tutaj http://www.wegierska-gorka.opg.pl/baza-noclegowa/pokoje-goscinne-krystian,1,156.html Nocleg sprawdzony, pensjonat prowadzi mój znajomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 A zna ktoś może jakieś pole namiotowe w miarę blisko browaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 hej,też będę pierwszy raz, pewnie tylko w sobotę. jak wygląda sprawa z płatnościami? gdzieś czytałam, że trzeba mieć żetony? i jak wygląda sprawa zakupów jakiś piwek do degustacji? czy można kupić butelkę do domu czy wszystko na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Można kupić butelki do domu. Płaci się żetonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Gotówkę wymienia się na żetony na miejscu. Piwiarnia Żywiecka, lub punkt do wymiany pieniędzy na żetony. Na terenie festiwalu nie ma obrotu gotówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) A jak jest z swoimi kegami z piwem? Zabiera ktoś chłodziarkę i kega? I czy da radę to normalnie wnieść na teren festiwalu? Bo jak czytam na ich stronie to jest teoretycznie zakaz wnoszenia alkoholu ( piwa) z zewnątrz ale chyba piwowarów domowych to nie dotyczy Choć w sumie przy takim wyborze piw to nie wiem czy jest specjalnie sens targać kega... jak się jeszcze nie ma chłodziarki swojej... Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Jeśli będzie jakiś wolny kran, to myślę, że zawsze można się podpiąć. W tamtym roku, z tego co pamiętam były chyba jeszcze wolne krany. Nie wiem jak będzie w tym. Byli też tacy, którzy mieli mobilny zestaw do wyszynku piwa, chyba Wiktor, tylko nie pamiętam w którym roku to było Edit: Tam będzie dużo piwa, wiec nie wiem czy jest sens zabierać kega. Lepiej parę butelek. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez vettis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 dzięki za odpowiedzi i mam nadzieję, że do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A jak jest z swoimi kegami z piwem? Zabiera ktoś chłodziarkę i kega? I czy da radę to normalnie wnieść na teren festiwalu? Bo jak czytam na ich stronie to jest teoretycznie zakaz wnoszenia alkoholu ( piwa) z zewnątrz ale chyba piwowarów domowych to nie dotyczy Choć w sumie przy takim wyborze piw to nie wiem czy jest specjalnie sens targać kega... jak się jeszcze nie ma chłodziarki swojej... Wygląda to tak że część osób /laureaci konkursów/ dostaje zaproszenia, jest chyba 6-8 stanowisk do wyszynku, cały sprzęt zapewnia organizator, ogólnie ciężko jest się do tych kranów dostać. W takim wypadku lepiej zabrać butelki, a kega zostaw sobie w hotelu, bo na podłączenie własnej schładzarki to szansy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbenz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witajcie Miałem wszystko z wyjazdem do Żywca zakapslowane na ostatni kapsel i nagle kolega mi się wyłamał. W związku z tym mogę zabrać jedną osobę do Żywca a nawet udostępnić jedno miejsce na kwaterze noclegowej (dośc niski koszt). Trasa auta: Gorzów Wlkp.->Poznań->Jarocin->Ostrów Wlkp.->Kluczbork->Gliwice->Bielsko Biała-Żywiec. Wyjazd w Piątek powrót w poniedziałek. Chętni niech piszą na gg: 5649165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 No to pierwszy dzień odsiewu za nami. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Wie ktoś i le piwa jest do przesiewu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 60 AIPA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 na stronie festiwalu jest lista piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 konkursowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 aaa nie ale na fb gdzieś był komentarz grzegorza zwierzyny, że padł rekord jeśli chodzi o liczbę nadesłanych piw, ale teraz go nie mogę odszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Grzegorz Zwierzyna Swoje piwo zgłosiło 161 piwowarów, łaczna ilość zgłoszonych piw do oceny to 432. Nowy rekord! to z oficjalnego fb festiwalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 szkoda tylko, że nie publikują info o tym kto przeszedł eliminacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi