Belzebub Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Mam dość kontrowersyjny pomysł i zastanawiam się, czy można stosować do spożywki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Mam dość kontrowersyjny pomysł i zastanawiam się, czy można stosować do spożywki ? O mosiądzu możesz przeczytać tutaj Na czym polega ten kontrowersyjny pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 he miałem zamiar zrobić Mercedesa wsród chłodnić a w zasadzie wykorzystać chłodnicę z Mercedesa do browarzenia, tylko teraz nie wiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 mi się wydaje z tego co kiedyś oglądałem że chłodnice samochodowe to nie jest mosiądz tylko jakiś inny wynalazek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Niektóre chłodnice są aluminiowe. Często są łączniki z tworzywa sztucznego. Chyba się ten pomysł nie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwl Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 można spróbować z nagrzewnicą, są wersje miedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 można spróbować z nagrzewnicą, są wersje miedziane ale do czego ta nagrzewnica ? Można sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwl Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Samochodowa nagrzewnica, tańsza i mniejsza od chłodnicy a zadanie swoje wykonuje fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 miedziane chłodnice posiadają modele /nie wiem czy wszystkie/ ciągników Ursus, Massey Ferguson, Zetor. Tyle wiem bo kiedyś chłodnicebyły produkowane w Ostrowie, niestety linia została sprzedana na Wschód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi