cml Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 problem z ładowaniem ofert został rozwiązany tomasznet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 nie ładuje produktów z twojbrowar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 dodano nowy sklep - robiepiwo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzou Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jest problem ze słodami z homebrewing.pl - prawdopodobnie wyszukiwane są przez system dwa razy i jeśli zaznaczę tylko jeden, to po przeliczeniu automatycznie zaznaczają się oba i dodatkowy dolicza się do ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jest problem ze słodami z homebrewing.pl - prawdopodobnie wyszukiwane są przez system dwa razy i jeśli zaznaczę tylko jeden, to po przeliczeniu automatycznie zaznaczają się oba i dodatkowy dolicza się do ceny. poprawione - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jutro między 8-16 serwis porównywarki nie będzie dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramses34 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam z tego co zauważyłem coś źle ładuje robiepiwo.pl mają słody weyermanna ale ich w pokazywarce nie widać, podobnie jest z zestawami surowców tego sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 przekazałem temat do robiepiwo - dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam z tego co zauważyłem coś źle ładuje robiepiwo.pl mają słody weyermanna ale ich w pokazywarce nie widać, podobnie jest z zestawami surowców tego sklepu. naprawili z tego co widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Od czasu zmiany wyglądu TB brak ofert z tego sklepu w porównywarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Od czasu zmiany wyglądu TB brak ofert z tego sklepu w porównywarce. mają dostarczyć XML na dniach - musimy chwilę poczekać klepanie crawlera do każdej zmiany w sklepach jest dosyć upierdliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 ponad miesiąc czekaliśmy na XML od twojbrowar - nie doczekaliśmy się więc wróciliśmy do zdzierania danych bezpośrednio z ich strony tb powrócił do wyszukiwarki ps. mogą się pojawić jakieś rozbieżności na tym etapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russo Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Da radę dorzucić http://alembik.eu/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Da radę dorzucić http://alembik.eu/? tak nie ma problemu - tylko muszą dostarczyć XMLa z ofertą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 twojbrowar.pl udostępnił XML dla wyszukiwarki, który został właśnie wdrożony ilość produktów z 877 powiększyła się do 969 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 dodano sklep http://esencjesmaku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 dodano sklep piwniczka.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Drożdże Fermentum Mobile w Alepiwo nie wyświetlają się poprawnie i czy można zrobić tak, żeby nie pokazywało czegoś, czego de facto nie ma w danym sklepie, czyli stanów zerowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 "zwiń kolumny z brakami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Nie chodzi o kolumny z brakami - pokazuje np. ekstrakt suchy Bruntal w Alepiwo, a jak się wchodzi do sklepu, to "brak na magazynie" Edytowane 5 Stycznia 2015 przez krzysiek9999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 od jakiegoś czasu, przynajmniej z tego co mi wiadomo, dane do porównywarki dostarczają same sklepy. nie wiem jakie cml ma z nimi ustalenia, jak często etc., ale tu za wiele porównywarka nie jest w stanie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nie chodzi o kolumny z brakami - pokazuje np. ekstrakt suchy Bruntal w Alepiwo, a jak się wchodzi do sklepu, to "brak na magazynie" porównywarka ma tylko informację o towarze - brakuje informacji o jego dostępności na magazynie w samym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zacząłem się rozglądać za słodami wędzonymi, wyszukiwarka na zapytania "wędzony" nie zwróciła żadnych wyników. Spróbowałem "bukiem". Potem w polu chmielu wpisałem "magnum", skpiowałem z opisu pod spodem "amarillo, marynka" i nic. Poniżej wynik kilku najpopularniejszych chyba zapytań: marynka, US-05, pilzneński, brutnal. Pytanie - ja mam problem czy coś dzieje się z mechanizmem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 U mnie również nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi