Bezczynność II kwartału Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Dlaczego porównywarka nie działa? Będzie jeszcze kiedyś działała? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 (edited) Dlaczego porównywarka nie działa? Będzie jeszcze kiedyś działała? Dzisiaj do południa korzystałem - smutna informacja... Edited August 29, 2017 by zasada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cml Posted December 30, 2017 Author Share Posted December 30, 2017 Następujące sklepy nie dostarczają danych w formacie xml: piwodziej.pl piwowin.pl z tego powodu zostały wyłączone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryland Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Porównywarka nie działa? Przekierowuje mnie na ontapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrmrooz Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 http://cml.dokuro.org/beer/ ? Działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cml Posted June 15, 2018 Author Share Posted June 15, 2018 Powinna już działać poprawnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmario Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Czy porównywarka jest jeszcze utrzymywana? Taki na przykład twojbrowar.pl według porównywarki nie ma nic w ofercie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cml Posted April 3, 2019 Author Share Posted April 3, 2019 sklepy jakiś czas temu zgłosiły URLe z plikami XML z ofertą jeśli taki URL jest nieaktualny to porównywarka nie potrafi zaciągnąć oferty proszę zażalenia kierować bezpośrednio do sklepów - po ich stronie będzie skontaktowanie się ze mną w celu aktualizacji linku do oferty (np w przypadku kiedy aktualizowali swoje oprogramowanie sklepowe) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-prezes Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 A to takie buty.... Sklepom nie zależy na sprzedaży... No to pięknie. Polska do dziwny kraj. Dziś szukałem coś przez cml dokuro i kicha. I tak musiałem wszystkie sklepy przejrzeć dokładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x1d Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 4 godziny temu, e-prezes napisał: Sklepom nie zależy na sprzedaży Może nie tyle na sprzedaży, co na konkurencji... Kaniutek and Ryland 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryland Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Dokładnie uważam jak kolega wyżej. Po co im porównywarka, żeby się okazało, że jednak nie mają najniższych cen? Przeglądarka jest w interesie kupujących.Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x1d Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Nie zawsze też o ceny chodzi, dla mnie najważniejsze jest aby cały poszukiwany zestaw był dostępny w jednym sklepie, i do tego porównywarka jest nieoceniona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-prezes Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 No ale parę lat temu to działało. Nagle okazało się, że nie jest potrzebne?! Znacząco nie przybyło sklepów, a i pamiętam, że niektóre nie wytrzymały konkurencji. Sklepy stacjonarne też cienko przędą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_Szopa Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Hej, Ta porównywarka jest jeszcze aktualna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabeer Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Działa. Może zapomniałeś załadować oferty przyciskiem na dole przed rozpoczęciem wyszukiwania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiuu Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Coś ta porównywarka nie działa. Sklep esencjesmaku np. zakończył swoją działalnośćhttps://cml.dokuro.org/beer/index Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 26 minut temu, grzesiuu napisał: Coś ta porównywarka nie działa. Sklep esencjesmaku np. zakończył swoją działalnośćhttps://cml.dokuro.org/beer/index Ale czy poza tym, że ma ustawiony do wyboru nieistniejący sklep zauważyłeś jakieś błędy? Na szybko wyszukałem najnowsze drożdże od FM i w sumie wszystko gra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hary86 Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Coś jest jednak nie tak, bo chociażby przy szukaniu hasłem "grifo" pokazuje wyniki tylko z dwóch sklepów, mimo że każdy z pozostałych ma tę markę w ofercie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstoi Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Mi pokazuje 6 sklepów. Załadowałeś oferty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hary86 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Rzeczywiście teraz pokazuje więcej, ale nadal dla niektórych jak chociażby homebeer.pl nic nie znajduje, mimo że mają Grifo w ofercie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Cytat Środa o 16:53 cml: porównywarka cen nie działała ostatnimi czasy mimo braku zgłoszeń - naprawiłem Aplauz, serpentyny, konfetti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek- Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 W dniu 22.04.2022 o 16:41, zasada napisał: Aplauz, serpentyny, konfetti! A miałem zgłosić, tylko stwierdziłem że autor i tak naprawi w swoim czasie, no i szkoda mu głowę zawracać. W każdym razie dzięki wielkie, bo z wyszukiwarki korzystam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstoi Posted April 17 Share Posted April 17 @cml Mam nadzieje że projekt dalej żyje, jeśli tak to zauważyłem że z Homebrewing.pl jest zupelnie inna cena w Twojej wyszukiwarce a na stronie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cml Posted April 28 Author Share Posted April 28 W dniu 17.04.2023 o 07:40, Konstoi napisał(a): @cml Mam nadzieje że projekt dalej żyje, jeśli tak to zauważyłem że z Homebrewing.pl jest zupelnie inna cena w Twojej wyszukiwarce a na stronie taką cenę dostaję w ich xml-u prośba o zgłoszenie tego do nich ps projekt jest mniej więcej tak samo żywy jak żywi są bohaterowie drugoplanowi serialu walking dead Konstoi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts