Nazwa użytkownika Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Doświadczenia nie mam, ale próbuj w niskich temperaturach. Zawsze jakieś doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanys93 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 8 minut temu, Nazwa użytkownika napisał: Doświadczenia nie mam, ale próbuj w niskich temperaturach. Zawsze jakieś doświadczenie. Jak najbardziej, jesli mialbym nimi cos takiego fermentowac to w dolnym zakresie temp. Ale watpliwosci i tak pozostaja co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października A jak myślicie nadają sie te drozdze do rye porter 12 blg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października Jedyne do czego się te drożdże nadają to śmietnik.... Najgorsze jakie kiedykolwiek używałem.Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi