Skocz do zawartości

Fermentis Safbrew S-33


Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Nazwa użytkownika napisał:

Doświadczenia nie mam, ale próbuj w niskich temperaturach. Zawsze jakieś doświadczenie.

 

Jak najbardziej, jesli mialbym nimi cos takiego fermentowac to w dolnym zakresie temp.

Ale watpliwosci i tak pozostaja co z tego wyjdzie ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 lata później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.