girgi Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Hit na OLX: http://olx.pl/oferta/butelki-grolsch-41-sztuk-5-zl-CID619-ID8lFkf.html#8dc9e2e500 ten to ma dobrze ...... w głowie nasrane ostatnio widziałem na promocji po 4.99 To jeszcze nic: http://olx.pl/oferta/butelki-z-kapslem-ceramiczno-sprezynowym-CID628-ID8PexL.html#e81f7919fb To jeszcze nic, Kiedyś na targu staroci pani miała ze trzy takie puste Pytam po ile, bo chciałem do podpiwka kompletować a ona mi że po 10 za sztukę Jak jej powiedziałem ze w sklepie obok pełne są po 3-4 złote to się obruszyła i nie chciała ze mną już gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperaczz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Tydzień temu płaciłem 4.99 pln za takie butelki. Były w promocji i pełne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yemu Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 witam, mam do sprzedania kilka pozycji z anglojezycznej literatury piwowarskiej, na allegro obecnie to: http://allegro.pl/designing-great-beers-i5284362308.html oraz: Brewing Classic Styles - 35PLN Farmhouse Ales - 30 PLN Brew Like a Monk - 30 PLN Clone Brews - 30PLN Jeśli ktoś byłby zainteresowany kilkoma pozycjami to ceny do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 gdyby Ci nie poszła aukcja to ja bym był w stanie zaoferować 45pln razem z przesyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Kupiona wybrałem przesyłkę, ale jak byś był na WFP to mogę odebrać (stoisko Browaru DUKLA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Sprzedaję starą książkę O warzeniu piwa za pomocą pary wodnej ...z 1821r., może kogoś zainteresuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
le_szek Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) panowie, jak widzicie taki system? http://www.gumtree.com/p/hobbies-collectibles/micro-brewery-complete-everything-you-need-i-will-show-you-how-to-brew-on-this-system/1112370266 Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez le_szek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 panowie, jak widzicie taki system? http://www.gumtree.com/p/hobbies-collectibles/micro-brewery-complete-everything-you-need-i-will-show-you-how-to-brew-on-this-system/1112370266 Ja słabo bo zdjęcia słabej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 http://olx.pl/oferta/sprzet-do-piwa-CID619-ID7yLcd.html#c76bc1d86f Osprzęt do wyszynku Tychy, 390zł: "Sprzedam komplet urządzeń do nalewania piwa 1-Głowice do nabijania kegów -szt 22-Glowica do mycia węży -szt 13-Reduktor na butlę CO2 podwójny -szt 14-Butla CO2 mała /wys ok. 60 cm./-szt 15-Koluma do nalewania/mosiężna/ -szt 16-lustro barowe czarna rama ,zlote logo GOLD FASSL43x63 cm. Sprzęt nie jest z wyposażenia przez browar, jest zakupiony prywatnie. kaseton gratis." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasznet Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 KEGI Pepsi 130 zł Tomek86 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Nie allegro, ale dzisiaj przeglądając FB natknąłem się na śrutowniki za 91 zł: (coś link mi wywala to w takiej formie zapodam. Śrutownik stołowy uniwersalny 1 kg za 91 zł Sklepu nie znam i nie wiem czy jest godny polecenia, ale stołowy śrutownik w tej cenie to raczej gratka, chyba że jest badziewnie wykonany. Edytowane 5 Maja 2015 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dotarł do mnie dzisiaj dokładnie taki, biowinowski. Wygląda OK - przetestowałem na owsie jedynie. Za słód zabiorę się raczej nie wcześniej niż w połowie czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 na allegro też jest ten śrutownik, nie wiem czy ten sam sprzedawca, cena 91zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dokładnie ten sam. Właśnie na allegro go nabyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Porób zdjęcia dla innych osób bo wiele jest ciekawych czy to Brefermowski śrutownik I czy nie jakaś lipa Edytowane 5 Maja 2015 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 I czy nie jakaś lipa ale, że dlaczego? Toż ta cena jest raczej normalną (porównując do podobnych wyrobów tego typu), a to że branżowe sklepy sprzedają/sprzedawały o wiele drożej świadczy tylko o tym raczej, że ktoś postanowił "dobrze" zarabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 To śrutownik z Biowinu, mam blisko, to mogę też przy okazji oblukać jak to wygląda. W domu mam Breferma, to będę mógł porównać. Sławek i ori2go 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 I czy nie jakaś lipa ale, że dlaczego? Toż ta cena jest raczej normalną (porównując do podobnych wyrobów tego typu), a to że branżowe sklepy sprzedają/sprzedawały o wiele drożej świadczy tylko o tym raczej, że ktoś postanowił "dobrze" zarabiać. No wiesz wszędzie cena 250 zł to 91 zł wzbudza jednak podejrzenia... Ja tam mam Breferma używam od ponad 140 warek bardzo sobie chwalę więc jeżeli jest taki sam to wszystkim gorąco polecam ten śrutownik Druga sprawa sklep dość mało znany jakiś nowy, ale dobrym zabezpieczeniem jest kupienie przez allegro, gdyby to był jakiś wałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) wszędzie cena 250 zł to 91 zł wzbudza jednak podejrzenia... hmmm... podatkowe? ale dobrym zabezpieczeniem jest kupienie przez allegro, gdyby to był jakiś wałek. no przeca jeden już kupił i dostał. No i każdy oczy i rozum ma, a ryzyko... zawsze musi być EDIT BTW, też używam porketa Edytowane 5 Maja 2015 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1986 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 http://allegro.pl/srutownik-mlynek-dwuwalcowy-do-slodu-zasyp-i5309992995.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 rozwiązanie zagadki jest dość proste. Trzeba rozróżnić Biowin od Breferm jak wejdziecie na stronę sklepu, po wpisaniu frazy śrutownik ukażą Wam się dwa śrutowniki. Jeden "podejrzanie tani", drugi "w cenie chcących dobrze zarobić" Co do samego sklepu, znam właściciela i żadnego wała nie powinniście się obawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Zdjęcia śrutownika: http://1drv.ms/1FOT9j7 Więcej mogę zrobić dopiero przez weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujekStaszek Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Zdjęcia śrutownika: http://1drv.ms/1FOT9j7 Więcej mogę zrobić dopiero przez weekend. Podsumowując, tak przy pierwszym wrażeniu - poleciłbyś ten śrutownik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) W razie potrzeby można obejrzeć towar w sklepie w Gdańsku. Ludkom w Gdańska odpada także przesyłka. Witam Zapraszam do naszego sklepu w Gdańsku Wrzeszczu ul. Grunwaldzka 76/78 lok 01 (skrzyżowanie z Jaśkową Doliną – wejście od Jaśkowej w bramie) pon.-pt. 10:00 do 18:00 Artur Nowicki Edytowane 6 Maja 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Zakupiłem dany śrutownik u Pana Artura Nowickiego. Przed zakupem wysłałem zapytanie o ten śrutownik, dlaczego jest taki taki w stosunku do innych Odpowiedź: Śrutownik Biowinu jest taki sam jak Brewferma. Jedynie czym się różnią to ..... wagą. Tańszy jest lżejszy. Więcej napiszę na ten temat, jak go przetestuję. A jeśli mi się nie spodoba, to mogę go zwrócić w ciągu 14 dni ;P Na zdjęciach co zamieścił HerrOs, to nie wygląda aż tak źle Być może wytrzyma trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi