wena Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja mam wagę apteczną szalkową. Ma z 30-40 lat, ale waży dokładnie. Elektroniczne cudeńka za 35 zł mogą być tyle warte ile kosztują. Ale za tak małą kwotę można zaryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Cześć. Używam jeszcze tańszej od 3 lat, działa bez zarzutu. Mam też szalkową i odważniki do 0,5 g , ale nie chce mi się z tym robić. Tu kładę pojemnik naciska tare i mam wagę wyzerowaną a w szalkowej zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kegi Cornelius, używane, po 50zł -> http://allegro.pl/item1183727726_keg_po_pepsi_19l_tanio.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kupowałem od niego , spokojnie można brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A ile ja kupiłem Może i dokupię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Hihi, ja swego czasu też trochę kupiłem - tyle ile mi się w bagażnik zmieściło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 to nie on tylko ona obsługuje aukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Oboje Beczki wydawała mi już i Agnieszka i Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 he he he, interes się kręci i widzę znajomości zawiązują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1187182683_keg_50_browary_lubelskie_perla_stan_bdb.html Najważniejszy jest pomysł. Wystawia koszt przesyłki a KEG kosztuje 140zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 mam wrażenie że powinno się to zgłosić do administracji allegro jako naruszenie zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 nie może tak zrobić. Jeśli kupi się tego kega i odbierze w lublinie to będzie kosztować 35 złotych. Ważna jest cena jaką licytujesz a nie co sobie tam pisze na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Reduktory: http://allegro.pl/item1182591020_reduktory_co2_podwojne_potrojne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Osobiście nie plecam zakupów na Allegro u sprzedawcy Orbitron. Ma dużo różnych gratów do wyszynku piwa, ale część w opłakanym stanie. Nie ma pewności, że wyśle przedmiot akurat pokazany na zdjęciu. Dodatkowo w rozmowie zataja stan faktyczny sprzedawanego przedmiotu. Wiem, bo miałem z nim do czynienia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 reduktory do piwska ponownie w atrakcyjnej cenie zostało jeszcze 2 http://allegro.pl/item1189744805_reduktor_co2_z_dwoma_zegarami.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 reduktory do piwska ponownie w atrakcyjnej cenie zostało jeszcze 2 http://allegro.pl/item1189744805_reduktor_co2_z_dwoma_zegarami.html Nie zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) już nie ma, polowałem na dziada już jakiś czas a tu proszę bardzo, niespodzianka ma jeszcze jeden tylko bez manometru z p na butli ale to chyba nie jakiś wielki problem. Może da się wkręcić. Zadzwoń i się zapytaj. a jak nie to jedyny - to że nie wiesz kiedy się kończy CO2 pozdr ps http://allegro.pl/item1189744835_reduktor_co2_tani.html Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez bnp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 reduktory ponownie w akcji 3 szt http://allegro.pl/item1193973170_reduktor_co2_z_dwoma_zegarami.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 zostawcie 1 koledze @zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 jak ciepłe bułki schodzą - trzeba aktywniej forum odświeżać;-) pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Spoko, mam całą zimę na zrobienie instalacji dla teścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 A ja się wkurzyłem bo mój znajomy wyrzucił na śmietnik 2 kolumny- nalewak porcelanowy, oraz kilka reduktorów. Wpadli na to złomiarze i rozwalili porcelanki, aby odzyskać kawałek rurki na złom. Miałem pecha zgłosiłem się do niego o kilka dni za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A ja się wkurzyłem bo mój znajomy wyrzucił na śmietnik 2 kolumny- nalewak porcelanowy, oraz kilka reduktorów. Wpadli na to złomiarze i rozwalili porcelanki, aby odzyskać kawałek rurki na złom. Miałem pecha zgłosiłem się do niego o kilka dni za późno. A z czego była ta porcelanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A z czego była ta porcelanka? Z porcelany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A z czego była ta porcelanka? Z porcelany? bardziej chyba chodziło z jakiego browaru. Mój dziadek kiedyś robił takie porcelanki do nalewaków, ale wtedy małym dziecięciem byłem o piwie nigdy jeszcze w żaden sposób niemyślącym. Ale i tak wzbudzały mój zachwyt nawet jako 7 letniego dziecka, bo były bardzo pięknie malowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi