anteks Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Palnik http://allegro.pl/uzywany-taboret-gazowy-piezo-zabezp-weze-d-but-i2856565913.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Jak zmienia nick to donieście do administracji allegro... Ja także kupiłem jednego kega jakiś czas temu - zero problemów. Nicki zmienia bo... Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Może spróbujmy zrobić akcję tzw. "przetrzymanie typa" dziś aukcja się kończy może wystawi nst. taniej skoro już zszedł/zeszła ze 100zł na 80zł. ps. Święta za pasem kasa potrzebna i jemu/jej i nam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 To przetrzymaliśmy. Ktoś wziął wszystkie pozostałe 8 sztuk Szkoda, bo byłem już prawie zdecydowany na zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 No niestety bez ryzyka nie ma zysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 No niestety bez ryzyka nie ma zysku bieganie za taksówką jest bardziej opłacalne niż bieganie za autobusem- więcej się zaoszczędzi Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 bieganie za taksówką jest bardziej opłacalne niż bieganie za autobusem- więcej się zaoszczędzi dokładnie tak To przetrzymaliśmy. Ktoś wziął wszystkie pozostałe 8 sztuk Szkoda, bo byłem już prawie zdecydowany na zakup. 80 dyszek to bardzo dobra cena, nie trzeba było się zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 te kegi są znowu http://allegro.pl/keg-pepsi-18l-stan-bdb-i2864108633.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ha, ha dopiero sprawdzałem i nie było. Chłopaki brać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dziwna sprawa. Czemu po prostu nie wystawi od razu większej ilości sztuk tylko płaci za kolejne aukcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 bo jak się ludzie będą "bili" o towar, to podniesie cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Znowu aukcja się skończyła i już jest nowa. Gościu chyba ma tych kegów nieskończenie wiele Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Oskaliber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Znowu aukcja się skończyła i już jest nowa. Gościu chyba ma tych kegów nieskończenie wiele Ja obstawiam że on sprzedaje cały czas te same, o ile w ogóle je ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahometus Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zamówiłem u Niej/Niej sztukę zobaczymy czy coś przyjdzie powyżej w postach chyba opinia pozytywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jeśli to ten sam sprzedawca (a nie jedynie zdjęcia), to jakieś 2 m-ce temu kupiłem od niego 8 szt. i było OK (choć w sumie jeszcze ich dokładnie nie sprawdziłem) Kupowałem u: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=3158632 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Kupiłem na pierwszej aukcji u nich kegi, dokonałem wpłaty i dostałem numer paczki u kuriera. Tak sprzedaje żona Marcina Ciosa na innym koncie swoim po prostu ale w imieniu męża. Czekam obecnie na kegi zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Hej, To co z tą aukcją? http://allegro.pl/keg-pepsi-18l-stan-bdb-i2865883551.html Wie ktoś coś?, zastanawiam się może kupiłbym 1szt. na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Hej, To co z tą aukcją? http://allegro.pl/ke...2865883551.html Wie ktoś coś?, zastanawiam się może kupiłbym 1szt. na próbę. Sam się zastanawiam. Koleś ma 0 punktów, ale cena nie najgorsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Kilka poprzednich postów jest o tym gościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Czekam na kegi właśnie od niego dostałem smsa przed chwilą z K-exu że dzisiaj dostarczą kegi, napiszę co i jak jak dojdą. Okej żeby nie dublować, właśnie odebrałem kegi obejrzałem i wogóle jest ok. Wiadomo ryski od normalnego użytkowania, w środku resztki napoju i gazu a tak to wszystko w porządku! Polecam kontakt z panią Agnieszką jest cały czas albo mailowy albo telefoniczny nie ma co się bać, w sumie żałuje że jeszcze jednego nie wziąłem! Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Kilka poprzednich postów jest o tym gościu Ale się pogubiłem jak to czytałem. Czyli te kegi: http://allegro.pl/keg-pepsi-18l-stan-bdb-i2865883551.html Sprzedaje żona tamtego kolesia, ale z nowego konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Tak, nie wnikam o co chodzi z tamtym kontem, ale wszystko jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Widzę Vettis, że się skusiłeś. Kurde nie wiem co robić... Może jednak to będzie ten ruch w kierunku budowy kegeratora mam jeszcze ostatni dzień na zastanowienie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Będzie na pewno kolejna aukcja po zakończeniu tej. Ja kupiłem tylko 1szt. Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 mam jeszcze ostatni dzień na zastanowienie się Oni sprzedają sukcesywnie te KEGi przynajmniej od 2009 r. - wtedy od Nich kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi