bubuś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) czyli się nie nada. Sorki pomyłka Edytowane 26 Czerwca 2012 przez bubuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tanki z pepsi można nabyć taniej , restauratorzy handlujący takimi napojami ( oczywiście z tanka ) , płacą za kaucją 20 zł. Za skrzyneczkę piwa można sporo załatwić. Pełny tank z pepsi , mirindą , 7u/p kosztuje jakieś 120zł z kaucją. Problem jest taki że pepsi chce się wycofać z tej formy dystrybucji , więc tanki będą się pojawiać coraz rzadziej i pewnie będą coraz droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 co raz częściej koncentraty w warkach są,więc kegi powinny tanieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tanie końcówki pepsi http://allegro.pl/keg-pepsi-szybkozlaczka-koncowka-i2435289488.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billy the Kid Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Aukcje może nie ciekawa, ale ciekawe, czy do śrutownika w gratisie dorzucają skrzynkę specjala ... http://allegro.pl/srutownik-kamienny-i2420115107.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 zdjęcie masakra ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Skrzynkę specjala, drewno i modelki gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Za te "modelki" to sprzedający by musiał jeszcze słono dopłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ponoć darowanemu koniowi skrzynkę specjala ukrywa się w drewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Skrzynkę specjala, drewno i modelki gratis + tablice rejestracyjne. :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Brakuje jeszcze haftującego gościa w rogu Jest jeszcze fermentor za free (dla spostrzegawczych) Edytowane 27 Czerwca 2012 przez leech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 co raz częściej koncentraty w warkach są,więc kegi powinny tanieć Koncentraty są w workach , w tankach są gotowe napoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Chłodnice z kwasówki w dobrych cenach: http://allegro.pl/destylator-chlodnica-wezownica-bimber-spirala-i2452682437.html http://allegro.pl/destylator-chlodnica-wezownica-bimber-spirala-i2452682268.html http://allegro.pl/destylator-chlodnica-wezownica-bimber-spirala-i2452681891.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizmak666 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 A co sądzicie o takim garze? http://allegro.pl/figui-abc-685-018-garnek-elektryczny-sterylizator-i2451367638.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 facet ma ciekawe pojęcie "lekkiego pęknięcia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 A co sądzicie o takim garze? http://allegro.pl/fi...2451367638.html Pęknięcia rzeczywiście niezbyt lekkie ...... Kilka miesięcy temu kupiłem taki sam garnek i podobnie uszkodzony za jakieś 60-70zł ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizmak666 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 I jak się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Używam tylko do podgrzewania wody do wysładzania i działa bardzo dobrze, termostat trochę przekłamuje ale da się z tym żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 To mój 1-szy post więc witam serdecznie piwowarską brać Moje pytanko dotyczy chłodnic umieszczonych w linkach w poście Kamilo, co o nich sądzicie ? Warto je brać czy jednak robić samemu ? Z opisu wynika, że ich wymiar to ok. 15cmx15cm, nie będzie zbyt wąska/mała ? Miałem robić z miedzi fi 8mm ale taka przynajmniej 10m będzie albo droższa albo w porównywalnej cenie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1_o Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Tutaj masz jakieś 12m, tak na szybko licząc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgadza się, w/g opisu jedna ma 12,2m druga 14,5m i te długości są moim zdaniem super. Pytanie tylko czy nie są zbyt wąskie, a zarazem za wysokie. Mogą zbyt mocno wystawać ponad powierzchnię brzeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 co raz częściej koncentraty w warkach są,więc kegi powinny tanieć Koncentraty są w workach , w tankach są gotowe napoje. literówka :)w warkach nie widziałem jeszcze napojów pepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) co raz częściej koncentraty w warkach są,więc kegi powinny tanieć Koncentraty są w workach , w tankach są gotowe napoje. literówka :)w warkach nie widziałem jeszcze napojów pepsi Warka to może nie jest bardzo wielkie miasto, ale na pewno są tam napoje pepsi :D Edytowane 28 Czerwca 2012 przez mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewatywa8 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Mam 2 takie kociołki z pęknięciami, nieprzeszkadza to w niczym ,grunt że wewnatrz bez obić, jedyna wada nawet po mocnym odciagnieciu czujnika termostatu bimetal to chyba, nadal potrafi sie wyłączyc podczas gotowania. Akurat dzis jeden kilka razy mi to zrobił więc zaraz go jeszcze dalej przemieszcze. Aha, ja facetowi zaproponowałem 150 z jego wysyłka i sie zgodził Edytowane 28 Czerwca 2012 przez lewatywa8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 To mój 1-szy post więc witam serdecznie piwowarską brać Moje pytanko dotyczy chłodnic umieszczonych w linkach w poście Kamilo, co o nich sądzicie ? Warto je brać czy jednak robić samemu ? Z opisu wynika, że ich wymiar to ok. 15cmx15cm, nie będzie zbyt wąska/mała ? Miałem robić z miedzi fi 8mm ale taka przynajmniej 10m będzie albo droższa albo w porównywalnej cenie. pozdrawiam Witam ja zakupiłem taka chłodnicę do mojego gara, jeszcze nie testowałem ale wygląda solidnie, nie rozpada się dzięki temu że ma stelaż z nierdzewki długość mam ponad 15m fi 8mm myślę że to lepszy wybór niż ta z BA i w dodatku sporo tańsza. ps. fotki u mnie galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi