mico Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dzień dobry wszystkim. Forum obserwuję od jakiegoś czasu, w zeszłym tygodniu nawarzyłem mój pierwszy eksperyment - podpiwkowego cienkusza (obecnie jeszcze na burzliwej), wczoraj na Brackiej Jesieni spotkałem kilku świetnych ludzi (pozdrowienia dla @pablo! ), oczywiście mega się nakręciłem, a jako że i tak czytuję już forum regularnie, to postanowiłem się zarejestrować. Niedługo planuję zakup fermentatora [przy podpiwkowym radziłem sobie bez używając dymiona na wino - ale miałem ogromny problem z filtracją] i wtedy chcę wreszcie zacząć warzyć coś normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam serdecznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witaj Michale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi