Mag23 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników! Serdecznie zachęcam Państwa do wypełnienia stworzonej przeze mnie ankiety, której wyniki posłużą do napisania pracy magisterskiej. Celem kwestionariusza jest uzyskanie podstawowych informacji na temat turysty piwnego (biroturysty). Ankieta jest anonimowa. Ankieta zajmie Państwu kilka minut, a uzyskane wyniki bardzo pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Bardzo proszę o wyrozumiałość i pomoc. Poniżej znajduje się link do ankiety: https://ankiety.ucnt...d=65592&lang=pl Dziękuję za pomoc i poświęcony czas:) Pozdrawiam, Jasińska M., studentka Uniwersytetu Mikołaja Kopernika Edytowane 29 Października 2013 przez elroy Wątek przeniesiony, tytuł poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Dobrnąłem do pytania o dochód, sorry ale nie mam zwyczaju ujawniania moich dochodów obcym osobom. Od razu nabieram podejrzeń Edytowane 29 Października 2013 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Melduję wykonanie zadania! Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Zgłaszam że zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Cross posting powinien być zakazany. Zabieram się za wypełnianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpaloha Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Job done ) powodzenia. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Zrobiłem, ale ankieta jest lekko "niedorobiona". Biorąc pod uwagę charakter naszego forum, powinna być odpowiedź - nie kupuję - jeśli chodzi o rodzaj kupowanych piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 a co mi tam, wypełniłem powinna być odpowiedź - nie kupuję - jeśli chodzi o rodzaj kupowanych piw. dało się wybrać "inne" i wpisać "nie kupuję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) a co mi tam, wypełniłem powinna być odpowiedź - nie kupuję - jeśli chodzi o rodzaj kupowanych piw. dało się wybrać "inne" i wpisać "nie kupuję" Bez przesady - piwa niszowe Ps. Wypełniłem. Edytowane 29 Października 2013 przez olo333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 dało się wybrać "inne" i wpisać "nie kupuję" Co się dało to ja wiem. Ale po pierwsze miałem na studiach, jak większość z nas, zasady konstruowania ankiet, po drugie przez rok pracowałem w agencji badania rynku. Im lepiej skonstruowana ankieta/kwestionariusz tym lepsze wyniki. Jeśli się daje odpowiedzi to powinny wyczerpywać temat. "Inne" w tym przypadku odnosi się do marki/rodzaju piwa, a nie do odpowiedzi "nie kupuję". W takim przypadku jak ten omawiany z odpowiedzi "inne" robi się po prostu śmietnik. W swojej obecnej pracy mam do czynienia z różnego rodzaju badaniami naukowymi i niestety zarówno pytania/ankiety/kwestionariusze z którymi przychodzą studenci zarówno studiów licencjackich/magisterskich jak i, o zgrozo doktoranci, wołają o pomstę do nieba i świadczą o zupełnym nieprzygotowaniu do badań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Co się dało to ja wiem. Ale po pierwsze miałem na studiach, To fajnie, bo ja też miałem na studiach, ale wtedy to nie było takie popularne/powszechne jak teraz. BTW starałem się w poprzednim wpisie być z lekko ironicznym, znać mi nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Nie wypełniam, poglądy nie pozwalają mi wspierać takie potrzebne kierunki jak turystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Nie wypełniam, poglądy nie pozwalają mi wspierać takie potrzebne kierunki jak turystyka. A jakie so potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi