Pieron Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 No właśnie się okazało że mam egazmin pół godziny, ale se załatwiłem że w piątek będę obecny z familią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) ZIBI-No tak, żeby przyjechać to nie. Ale żeby dostać symboliczny dyplom uczestnictwa itd to trzeba mieć zaproszenie. Dzwoń do browaru do działu, który organizuje giełdę może się uda jeszcze załatwić zaproszenie. JK Edytowane 22 Maja 2009 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUGO Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 No ja dostalem wczoraj i chyba zalatwilem je w ostatniej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Odświeżam temat Czyżby już nikt więcej do Żywca się nie wybierał? Musimy pomyśleć jak się zorganizować, tak aby odnaleźć się w tłumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Zgadzam się, tylko ja jestem tylko w piątek, więc Cię Dori nie zobaczę. ALe kiedyś w Cieszynie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Odświeżam temat Czyżby już nikt więcej do Żywca się nie wybierał?Musimy pomyśleć jak się zorganizować, tak aby odnaleźć się w tłumie Próbuję skompletować jakąś małą podlaską delegację, ale łatwo nie jest, bo nas tutaj strasznie mało (jakby ktoś reflektował to zapraszam do wspólnej wyprawy, w kupie raźniej). Póki co udało się mi zachęcić jednego amatora piw domowych, więc raczej dojadę razem z nim. Mam nadzieje, że w końcu poznam piwną brać, którą jak na razie znam jedynie z postów na piwnych forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 adanjan nie masz wyjścia musisz przyjechać, bo w Żywcu będą na Ciebie czekały dyplomy i kufle za medalowe miejsca w słowackim konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 adanjan nie masz wyjścia musisz przyjechać, bo w Żywcu będą na Ciebie czekały dyplomy i kufle za medalowe miejsca w słowackim konkursie Wybieram się, wybieram (jestem na końcówce negocjacji warunków wyjazdu z moją małżonką). Będę tak na 99,9%, mam nadzieję, że się spotkamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 na 99,99% mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 na 99,99% mnie nie będzie A Ty już powinieneś być na 100%. Rok temu byłem, bo Cię widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Rok temu byłem, bo Cię widziałem. mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Zgadzam się, tylko ja jestem tylko w piątek, więc Cię Dori nie zobaczę. ALe kiedyś w Cieszynie .... ... ale kiedyś w Cieszynie, bądź w okolicach na pewno się spotkamy Zaproszenie na grilla z dobrym piwem wciąż aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Rok temu byłem' date=' bo Cię widziałem.[/quote']mnie ? No powiedz że Cię nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 i mnie nie zabraknie, ale raczej bez piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Można już zgłaszać udział w Festiwalu w Żywcu w Browamatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Rok temu byłem' date=' bo Cię widziałem.[/quote']mnie ? No powiedz że Cię nie było. a no nie , nigdy nie byłem w Żywcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Gdyby ktoś miał problem z odnalezieniem się w tłumie,a chciał poznać innych forumowiczów, podaję mój nr telefonu: 607 230 294 Dzwońcie w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 mnie ? No powiedz że Cię nie było. a no nie ' date=' nigdy nie byłem w Żywcu[/quote'] To dopiero. Albo pomyliłem fakty, albo ktoś lata w Twojej czapce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobi77 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Chciałem wszystkich miłośników piwa zaprosić na specjalny pociąg retro którego jestem organizatorem. Pociąg retro zostanie uruchomiony na imprezę w Żywcu tj. "XIV Międzynarodową Giełdę Birofiliów, Festiwal Piwowarów i VII Konkurs Piw Domowych". Pociąg wyjedzie z Chabówki przez Suchą Beskidzką do Żywca, a następnie powróci do Chabówki tą sama trasą. W cenie biletu: - Zwiedzanie Zakładu Browaru w Żywcu i Muzeum Browaru w Żywcu z przewodnikiem, - Degustacja produktów Browaru Żywiec w pociągu retro, Bilety można rezerwować poprzez wypełnienie formularza na stronie Fundacji Era Parowozów. http://www.eraparowozow.pl/ Wszystkich chętnych na przejazd serdecznie zapraszamy. Sponsor przejazdu: Piwiarnia Żywiecka Spółka z o.o. Pozdrawiam. Edytowane 3 Czerwca 2009 przez roobi77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) To dopiero. Albo pomyliłem fakty, albo ktoś lata w Twojej czapce Sprawdziłem , obie moje czapki są w szafie Edytowane 3 Czerwca 2009 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To dopiero. Albo pomyliłem fakty' date=' albo ktoś lata w Twojej czapce [/quote'] Sprawdziłem , obie moje czapki są w szafie Teraz to dopiero wychodzi. Pewnie mam jakieś zwidy-sorry (może to od patrzenia na Twój otwieracz ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Podsumowując listę obecności: - elroy - Stasiek - Wena - ro_y - HUGO - dziadek - pieron (tylko w piątek) - Jejski - jacer - Ignac99 - Infam - bielok - zibi - adanjan - e-prezes - dori Może jeszcze ktoś dołączy? Do Żywca wybieram się z mężem i z dzieckiem. Znak rozpoznawczy to dziecko w czerwonej chuście lub pomarańczowym, terenowym wózku Z resztą tyle moich zdjęć jest już w galerii, że nikt nie powinien mieć problemu z rozpoznaniem mnie PS Czy ktoś jest chętny na wymianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Cześć My jedziemy z Markiem Jeśli ktoś zobaczy wysokiego przystojnego mężczyznę w kwiecie wieku z wąsem, a obok niego pokurcza z wielkim brzuchem to będę własnie ja ;-) Edit: ten wysoki to Marek Edytowane 10 Czerwca 2009 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 PSCzy ktoś jest chętny na wymianę? ja, ja, ja W piątek będe późno wieczorem około 24.00, więc chyba wymiana w sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Cześć My jedziemy z Markiem Jeśli ktoś zobaczy wysokiego przystojnego mężczyznę w kwiecie wieku z wąsem, a obok niego pokurcza z wielkim brzuchem to będę własnie ja ;-) Tego wysokiego przystojnego już znam, więc nie będzie problemu z odnalezieniem się w tłumie Na listę dopisuję więc kolegę Mark33 ja, ja, ja W piątek będe późno wieczorem około 24.00, więc chyba wymiana w sobote. Wymienimy się w sobotę bo w piątek mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi