elroy Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ok, czyli to mój telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Aktualizacja oprogramowania zakończona, wszystko powinno działać już po staremu. Jeżeli zaważycie jakieś błędy, bardzo proszę zgłaszać. Do poprawy została jeszcze aplikacja "Katalog firm" i "Katalog browarów", do końca tygodnia będą funkcjonować poprawnie. Nie ma przycisków "cytuj selektywnie", a takie były przydatne Już jest, ale działa na troszkę innej zasadzie. Wystarczy zaznaczyć odpowiedni fragment tekstu, a pojawi się małe menu. Czyli TS też wróci? Na ten moment wyłączyłem serwer (świecił pustkami), ale jeżeli będzie społeczna potrzeba, to na pewno wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 wyłączyłem serwer (świecił pustkami), ale jeżeli będzie społeczna potrzeba jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego ludziska wolą pisać niż mówić? Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Bo TS to siedlisko zła i hejtu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Punkty wyświetlane zniknęły. Dodaj punkt to tak tylko wizualnie. Co po za tym się zmieniło? Jakoś nie widzę odmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 czy layout zostanie taki jak jest teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Punkty wyświetlane zniknęły. Dodaj punkt to tak tylko wizualnie. Co po za tym się zmieniło? Jakoś nie widzę odmiany. Aaa masz na myśli to pod avatarem? Nie zauważyłem, dopiszę za momencik. czy layout zostanie taki jak jest teraz? A to zależy co masz na myśli. Jak rozwiniesz, to odpowiem precyzyjnie. Co po za tym się zmieniło? Jakoś nie widzę odmiany. I o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Czy przewidujesz 'zatrudnić' np 4 albo 5 nowych moderatorów? Czasami kontrolka zielona działa powściągliwie w niektórych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A to zależy co masz na myśli. Jak rozwiniesz, to odpowiem precyzyjnie. wcześniej widok był troszkę szerszy - http://web.archive.org/web/20150102123857/http://www.piwo.org/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums nie wyskoczyło mi powiadomienie o cytowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Tak, prowadzę już odpowiednie rozmowy. 4-5 nie ma potrzeby, ale dodatkowe 2 osoby na pewno się pojawią. bart3q i Makaron 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A to zależy co masz na myśli. Jak rozwiniesz, to odpowiem precyzyjnie. wcześniej widok był troszkę szerszy - http://web.archive.org/web/20150102123857/http://www.piwo.org/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums nie wyskoczyło mi powiadomienie o cytowaniu 1. Ok, sprawdzę, wydaje mi się że ustawiłem 1100px stałej szerokości.. Szukam fajnego stylu responsywnego, ale wygląda, że będę to musiał zlecić do wykonania. 2. Przy cytowaniu selektywnym nie ma powiadomień, jedynie przy użyciu buttona "cytuj". Taka uroda niestety, ale sprawdzę to jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wyświetla się szerzej, z cytowaniem kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wyświetla się kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wyświetla się szerzej, z cytowaniem kicha Ok, teraz nie ma jak sprawdzić szerokości, ale jutro sprawdzę. Jaką masz rozdzielczość ekranu Andrzej? Cytowanie (powiadomienia) cały czas tak działało, tutaj się nic nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wyświetla się szerzej, z cytowaniem kicha Ok, teraz nie ma jak sprawdzić szerokości, ale jutro sprawdzę. Jaką masz rozdzielczość ekranu Andrzej? Cytowanie (powiadomienia) cały czas tak działało, tutaj się nic nie zmieniło. 'cytuj selektywnie' było fajne, nie powinno zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 nie powinno zniknąć. i nie znikło tylko jest w innej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Tamten dodatek, mimo kilku poprawek kolegi Cml zachowywał się mało stabilnie. Jest tak jak Dr2 napisał Zaznacz jakiś tekst w poście i wszystko będzie jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Przy cytowaniu i kliknięciu "więcej opcji" (rozszerzonym edytorze odpowiedzi) cytaty nie są pomiędzy tagami quote, tylko są wyświetlanie w taki sposób że nie wiadomo czy się pisze ciągle jako cytat czy już jest on zakończony i piszę pod cytatem. Jak były widoczne tagi quote to było to przejrzyste (dla mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dziękujemy Ci o wielki Efendi, za trud włożony w wymianę softu i resztę również. Obiecuję nic nie psuć O! Moje ulubione ignorowanie wróci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Przy cytowaniu i kliknięciu "więcej opcji" (rozszerzonym edytorze odpowiedzi) cytaty nie są pomiędzy tagami quote, tylko są wyświetlanie w taki sposób że nie wiadomo czy się pisze ciągle jako cytat czy już jest on zakończony i piszę pod cytatem. Jak były widoczne tagi quote to było to przejrzyste (dla mnie) Podświetlasz tekst który chcesz cytować i wyskakuje menue ps przy edycji już nie ps2 w sumie trochę upierdliwe Edytowane 25 Lutego 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Przy cytowaniu i kliknięciu "więcej opcji" (rozszerzonym edytorze odpowiedzi) cytaty nie są pomiędzy tagami quote, tylko są wyświetlanie w taki sposób że nie wiadomo czy się pisze ciągle jako cytat czy już jest on zakończony i piszę pod cytatem. Jak były widoczne tagi quote to było to przejrzyste (dla mnie) Domyślam się o co chodzi, możesz podesłać link do takiego cytowania albo printscreen? Moje ulubione ignorowanie wróci? Tak, zaraz się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dokładnie tak, dzięki anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Niestety do usunięcia cały cache przeglądarki związany z piwo.org Można w trybie prywatnym sprawdzić, czy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Prywatny i inne przeglądarki maja tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi