GB... Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jake, Lidla nie było wtedy w Polsce, piwa VIP BB w pierdonce był super. Pełna oferta BB była w Leader Price. Po raz kolejny offtop, ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Po raz kolejny offtop, ech. No sam go wygenerowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dobranoc wszystkim. Dodam, że zachciało mi się wg instrukcji PDF z PSPD piwa w ogólnym stylu grodziskie i dopiero teraz skończyłem (10h)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wd40 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 No nie bardzo. Trochę cukru by się przydało (z 30%) by piwo było dość wodniste i b. głęboko odfermentujące drożdże. (to bez zlościwości było). Na goryczkę z 18 IBU marynki, na 20 minut z 10 gr lubelskiego i na 0 tak samo. cukier jest za drogi... chyba że z "rozkruszkami" w środku - raczej syrop fruktozowo - maltozowy, kukurydziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 No tak. Chodziło mi o warunki domowe, a po cukier najprościej sięgnąć (chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi