Pieron Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) W czasie tej imprezy ma być giełda birofilistyczna a może być i coś ala domowe piwowarstwo. W piątek, można by zorganizować wystawę piwowarów domowych wraz z poczęstunkiem. Wszelakie pomysły co i jak należy zgłaszać by je można było zrealizować. Na pewno, byłby osobny namiot, wraz z ochroną. Do tego lodówki. Nie wiem na jakiej zasadzie, ale ponoś nawet KP była by skłonna byśmy sprzedawali swój produkt (chodzi o załatwienie koncesji-tylko nie wiem jak). Jeśli ktoś z nas byłby chętny się wystawić to proszę o kontakt. Wystawianie za free, a na pewno to promocja piwowarstwa domowego. A jako, że impreza z udziałem piwowarów domowych ma być po raz pierwszy trza to ogadać co i jak. Dori Edit - uszczegółowienie tematu Edytowane 19 Czerwca 2009 przez dori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Nie wiem na jakiej zasadzie, ale ponoś nawet KP była by skłonna byśmy sprzedawali swój produkt (chodzi o załatwienie koncesji-tylko nie wiem jak). Nie da rady. Jeśli KP podsunęła taki pomysł, to albo nie mają zielonego pojęcia o piwowarstwie domowym, albo chcą nas wrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Nie wiem na jakiej zasadzie' date=' ale ponoś nawet KP była by skłonna byśmy sprzedawali swój produkt (chodzi o załatwienie koncesji-tylko nie wiem jak).[/quote']Nie da rady. Jeśli KP podsunęła taki pomysł, to albo nie mają zielonego pojęcia o piwowarstwie domowym, albo chcą nas wrobić I też tak mi się zdaje. Ale co myślisz o wystawianiu się jak to w Żywcu na giełdzie by promować piwowarstwo domowe? KP chętnie nam udostępni namiot, ochronę, lodówki, nalewak jak trza będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 I co myslicie o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 KP postanowiła w jeden weekend nadrobić zaległości ostatnich 8 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 KP postanowiła w jeden weekend nadrobić zaległości ostatnich 8 lat Może i tak. W sumie robią festiwal piwa, giełda birofilów oraz wystawa piw domowych. Z jednej strony może i dobrze, z drugiej może i źle. Wiadomo, że w Chorzonie to nie to samo co w Żywcu, ale może i warto spróbować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Niestety, mam trochę za daleko, zeby pomóc w organizacji, ale mogę przyjechać na imprezę ze swoimi piwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 KP postanowiła w jeden weekend nadrobić zaległości ostatnich 8 lat Może i tak. W sumie robią festiwal piwa' date=' giełda birofilów oraz wystawa piw domowych. Z jednej strony może i dobrze, z drugiej może i źle. Wiadomo, że w Chorzonie to nie to samo co w Żywcu, ale może i warto spróbować?[/quote'] Jasne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jasne ! I tym prostym, ale jakże pozytywnym tekstem Zdrój napisał 20.000 post na forum piwo.org Pasuje więc uwarzyć z tej okazji piwo "Jasne! Jubileuszowe" ps: wybaczcie offtopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Może takie małe warsztaty coś na wzór Wrocławia ? Może tylko luźne spotkanie i wspólna degustacja piwowarów domowych. Ja mogę również podjechać z moim piwkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja na pewno nie dam rady przyjechać, ten weekend mam już zaplanowany. Poza tym jakoś do KP zaufania nie mam. Jak sobie przypomnę reklamę z piwem domowym to aż mnie trzepie. Nie wiadomo jak cała ta impreza miałaby wyglądać. Nie widzi mi się częstowanie zupełnie przypadkowych osób piwem domowym. Generalnie jestem na NIE. Może lepiej spotkać się we wrześniu w Cieszynie na I Brackiej Giełdzie Birofiliów i Festiwalu Portera Bałtyckiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Może lepiej spotkać się we wrześniu w Cieszynie na I Brackiej Giełdzie Birofiliów i Festiwalu Portera Bałtyckiego? Też jestem nieprzekonany. Daję cynk i myślałem że razem coś zrobimy. Co do I Brackiej Giełdy to będziemy na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Cześć. Gdzie można coś więcej poczytać o tej giełdzie w Cieszynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Cześć. Gdzie można coś więcej poczytać o tej giełdzie w Cieszynie? Na razie chyba nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Cześć oki, uzbrajam się w cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Poza tym jakoś do KP zaufania nie mam. Jak sobie przypomnę reklamę z piwem domowym to aż mnie trzepie. To zdaje się była GŻ w serii "Prawie jak..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Poza tym jakoś do KP zaufania nie mam. Jak sobie przypomnę reklamę z piwem domowym to aż mnie trzepie. To zdaje się była GŻ w serii "Prawie jak..." Chodzi mi reklamę, gdzie domowe piwo pite jest ze wspólnej miski przez słomki, to chyba była reklama Tyskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgadza się. To było Tyskie. Rozumiem, że nie piszemy się na to w takim układzie? Osobiśnie nie mam czasu, ale moze warto by było. Dla siebie mi nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Tyskiego tez nie lubię. Więc tylko spotkanie towarzysko piwne nasze prywatne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ok, to się jakoś zgadamy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi