Jacenty Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Aż przysiadłem z wrażenia. Określać poziom wiedzy po liczbie warek... A jak to sprawdzić? Komisyjnie? Nie to musiał być żart. Dopóki nie wymyślą jak komuś sieknąć linijką po łapach przez internet, nie ma możliwości okrzesania różnorodności ludzkiej osobowości. I tu wracamy do mojego pomysłu z zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Człowiek uczy się do końca życia:) Siedzę w piaskownicy, uczę się, wymyślam głupoty (czasami pożyteczne), chmiel mnie trzyma w pionie nerwowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 I tu wracamy do mojego pomysłu z zeszłego roku. Ten pomysł zostanie wdrożony, jak tylko producent opublikuje ipb wersji 4. Mam to zapisane i się na pewno pojawi. Biniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dajcie sobie spokój lepiej to w żart obrócić i zakończyć ten temat. Powiem coś głośno: PIWOWARSTWO MA ŁĄCZYĆ LUDZI, A NIE DZIELIĆ ICH!!! Mamy to na co dzień w mediach, a nasze hobby ma być odskocznią od tego więc proponuje napić się dobrego piwka i się uspokoić No i mniej więcej coś takiego napisałem parę postów wyżej . Pełna zgoda Undeath . Bo za chwilę będzie dział dla wysokich i niskich , grubych i chudych , obrzezanych i nie . Luuudzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 To ja chcę do grubych a Anuśkę zapiszcie do chudych, i będziemy mogli pisać na obydwóch :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Ja rozumiem, że niektórych denerwuje zadawanie po raz setny tych samych pytań przez nowych piwowarów. Rozumiem też, że doświadczonych piwowarów może denerwować mądrzenie się niektórych z kilkoma warkami na koncie. Jednak sama mam prostą zasadę: denerwuje mnie jakiś wątek, to go nie czytam. Cokolwiek nie zostałoby zrobione, jakiekolwiek podziały nie wprowadzone, zawsze coś komuś nie będzie pasować i ktoś kogoś będzie denerwować. Ja osobiście czytam tematy, które mnie interesują, są osoby na forum, które bardzo cenię i których wskazówek i rad zawsze posłucham i od nich chętnie się uczę. Jeśli trafię na kogoś, kto mnie akurat denerwuje, zamykam wątek i biorę kilka głębokich wdechów. I tyle. I zgadzam się z Undeath: PIWOWARSTWO MA ŁĄCZYĆ LUDZI, A NIE DZIELIĆ ICH!!! Mamy to na co dzień w mediach, a nasze hobby ma być odskocznią od tego więc proponuje napić się dobrego piwka i się uspokoić Edytowane 27 Lutego 2014 przez moria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dlaczego ten temat jeszcze nie jest usunięty? Rozpoczął się od głęboko ironicznej propozycji (mam nadzieję), później są tyko wypowiedzi dalej ironizujące, lub ludzi którzy tej ironii nie zrozumieli i wzięli temat na serio. Niepotrzebnie dzieli to forum, a nie prowadzi do niczego konstruktywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Temat zamykam, bo chyba dalsza dyskusja do niczego dobrego nie doprowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi