Jump to content

Pożegnanie Krakowa

Recommended Posts

Tak się składa, że niedługo opuszczam dom rodzinny i przenoszę się na północny-wschód i jeśli ktoś miałby się ochotę przyłączyć do pożegnalnego kufelka to spotykamy się o 18:30 w pubie Katedra przy Poselskiej 9 we czwartek 25-go czerwca.

Szkoda Prezesie, no ale cóż zrobić. Mówiąc filozoficznie - takie życie :D

Jeżeli posiedzicie do około 20 - 20.30 to się zjawię na pożegnalny kufelek

Tak się składa, że niedługo opuszczam dom rodzinny i przenoszę się na północny-wschód i jeśli ktoś miałby się ochotę przyłączyć do pożegnalnego kufelka to spotykamy się o 18:30 w pubie Katedra przy Poselskiej 9 we czwartek 25-go czerwca.

Jak już pisałam na browar.bizie trochę się za Wami LejboCKami stęskniłąm :) Ale niestety jutro do Krakowa nie uda mi się dojechać :D

Mam nadzieję, że spotkamy się niebawem na jakiejś piwnej imprezie :/

Spoko, spoko... nie odchodzę w niebyt spikniemy się gdzieś w Polsce.

Pieron, na razie wolę o tym nie myśleć, że musiałbym się wszystkiego pozbyć. Aktualnie nie mam jak zabrać wielu rzeczy, ale też trudno mi powiedzieć kiedy będę w Krakowie.

e-prezes jak się bedziesz pozbywał sprzętu to daj znać ;)

Ja bym od Prezesa nie kupił. Nie, że ma stary sprzęt lub zniszczony. Tylko potem będzie żałował tego kroku. Tym samym odciągniesz go od piwowarstwa, a to już łobuziarstwo. :)

Katastrofa musiałaby się wydarzyć, bym pozbył się mojej pasji. Już od jakiegoś czasu zaraziłem się enologią, ale piwowarstwa nie porzucę.

e-prezes jak się bedziesz pozbywał sprzętu to daj znać ;)

Ja bym od Prezesa nie kupił. Nie' date=' że ma stary sprzęt lub zniszczony. Tylko potem będzie żałował tego kroku. Tym samym odciągniesz go od piwowarstwa, a to już łobuziarstwo. :)[/quote']

podpuszczałem go tylko nigdy bym tego nie zrobił :):):D

Czy jak Krakus wyprowadza się z Kraka to zabiera ze soba smoka lub trębacza? :);)

w godle Białej Podlaskiej też jest smok, więc nic się nie zmieni :)