elroy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witajcie, Już za kilka dni zaczynam z bardzo fajną firmą reklamową realizację koszulek piwo.org Kilka szczegółów: - koszulki będą w rozmiarach S,M,L,XL - pochodzą z polskiej tkalni (żadna chińszczyzna), jakość jest bardzo dobra - testowałem na sobie - cena będzie oscylowała na poziomie 30zł - logo z napisem około 15cm, na piersiach - wzór podam za kilka dni (padł mi laptop ) Koszuli będą w poniższych wzorach (kolor uzgodnimy) Proszę w tym wątku wpisywać wszelakie uwagi w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 I jeszcze koszulka "Browar to nie apteka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 I jeszcze koszulka "Browar to nie apteka" No dobra dobra Będzie wersja limitowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 To ja poproszę z tą panią w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 piszę się na aptekę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Coś mi się wydaje, że wersja damska będzie bardzo limitowana Oczywiście na aptekę też się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) - logo z napisem około 15cm, na piersiach - wzór podam za kilka dni (padł mi laptop ) ostatnio startowałem w Grodziskim półmaratonie mając na sobie koszulkę browarbizową o pszenicy , jako że były 3 pętle to prawie wszyscy czytali ten napis 2 razy :rolleyes: Dlatego myślę że napis powinien być też do wyboru na plecach ( mam zamiar wystarować w tym roku jeszcze w 2 biegach i mogę poreklamować piwo.org za darmo ) Edytowane 26 Czerwca 2009 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 z przodu browar to nie apteka a z tyłu piwo.org albo odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 I jeszcze koszulka "Browar to nie apteka" No dobra dobra Będzie wersja limitowana Tak jak mówiłem w Żywcu, proponuję przekreślonego Eskulapa i napis Browar to nie apteka PS: a jakie będzie logo, takie jak na stronie głównej, czyli z płomieniem? Czy sam napis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) z przodu browar to nie apteka a z tyłu piwo.org albo odwrotnie Popieram. O tej Pani w czerwonej koszulce nie mogę teraz pisać bo Żona za mną stoi!!! Aha jeszce jedno czy nie za mało tych XXXXL. W propozycji było tylko jedno X. Zdarza się, że mi wystarczy XL. KFP 2009 miałem XXL i jest super więc moje zamówienie jest XXL - jakby to powiedział jeden taki z TV - ostatecznie. Edytowane 26 Czerwca 2009 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jaszcze jedno bardzo istotne wg mnie. Napisy czy loga nie mogą zajmować zdyt dużej powierzchni. Wtedy koszulka staje się mało przewiewna wręcz nie przepuszczająca powietrza. Na dni ciepłe do wyjśnia się nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 a jakie będzie logo, takie jak na stronie głównej, czyli z płomieniem? Czy sam napis? Logo będzie całe (jak to kiedyś ktoś napisał - "z ogniskiem"), czyli inaczej mówiąc fullcolor Na moim martwym laptopie jest wstępny projekt, ale się na razie tam nie dostanę. jest super więc moje zamówienie jest XXL Rozmiary będziemy ustalać razem , jak klepniemy projekt i kolorystykę. Oczywiście to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Chciaż jedną dla mnie XXL i chyba dla BIELOKA - jak sie całkiem nie odchudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Jeśli można dorzucić swoje 3 grosze, widziałbym to tak. Przód prawa strona przekreślon Eskulapa i napis Browar to nie apteka według Kopyra a na plecach większe logo z ogniskiem. Przy okazji pytanko czy w przyszłości będą wersje polo ? Edytowane 26 Czerwca 2009 przez totislaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 z przodu browar to nie apteka a z tyłu piwo.org albo odwrotnie Odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 z przodu browar to nie apteka a z tyłu piwo.org albo odwrotnie Odwrotnie. wszystko zależy od punktu patrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Z przodu "Browar to nie apteka" a z tyłu "Filtracja to kastracja" www.piwo.org gdzieś na uboczu EDIT: piszę się na rozmiar L. Jakkolwiek będzie wyglądał nadruk:) Edytowane 26 Czerwca 2009 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Słuchajcie, a może od razu zrobimy 2 wzory, żeby dwa razy nie chodzić. Proponował bym jakieś uniwersalne hasło w stylu: - Nawarzyłem sobie piwa (trochę problem, bo dori potrzebowałaby wersję "Nawarzyłam sobie piwa") - Nawarz sobie piwa (to trochę drewniane), - Piję piwo, które warzę lub Piję piwo, które nawarzyłem Może macie jakieś inne fajne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zaraz ktoś napisze, że sie zapatrzyłeś w KOPYRA. Ja uważam, że nie ma w tym nic złego bo KOPYR jest jednym z kilku autorytetów tego form. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Moje propozycje sloganów na koszulki: Piwo domowe- 100% piwa w piwie Warz piwo, bądź wielki Na początku było piwo Piwo domowe, to piwo, ale ku#%& jakie dobre (żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Takie teksty to będą trochę na poziomie koszulek dla młodzieży w stylu "Piwo to moje paliwo" czy "To piwo wyhodowało ten brzuch". Wolałbym zostać przy aptece, a właściwie jej braku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Takie teksty to będą trochę na poziomie koszulek dla młodzieży w stylu "Piwo to moje paliwo" czy "To piwo wyhodowało ten brzuch". Wolałbym zostać przy aptece, a właściwie jej braku Tylko, dla zupełnego laika slogany "Browar to nie apteka", czy "Filtracja to kastracja" są zupełnie niezrozumiałe. Każdy głupi wie, że browar to nie apteka, a tłumaczyć wszystkim o co chodzi z filtracją... mordęga. Wg. mnie na koszulce powinno być www.piwo.org, ognisko, i jakiś napis w stylu "piwowarstwo domowe", czy "homebrewing", a najlepiej oba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Najlepiej według mnie, ale najmniej realnie to napis dla każdego z jednej strony z logo piwo.org, z drugiej nazwa browaru domowego. Wracając do realnych pomysłów to może jakaś grafika związana z piwem, albo piwowarstwem? Popatrzcie na logohttp://www.irishcraftbrewer.com/ikonograficzny zapis surowców. Mi ten motyw strasznie się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Hasło powinno byc zwiazane z domowym warzeniem. Zrozumiałe dla nas ale także dla niewtajemniczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Takie teksty to będą trochę na poziomie koszulek dla młodzieży w stylu "Piwo to moje paliwo" czy "To piwo wyhodowało ten brzuch". Wolałbym zostać przy aptece, a właściwie jej braku Apteka to pewnik, ale pomyślałem, że można by zrobić od razu drugą bardziej "mainstreamową" koszulkę. Zainspirowałem się hasłami z USA "I drink, what I brew". Słuchajcie a może hasło "Piwowar inside". albo na plecach napis PIWOWAR DOMOWY, na zasadzie napisów OCHRONA, CBA, itd. albo GŁÓWNY PIWOWAR. Jakby się dało nazwę browaru to byłoby super. Edytowane 27 Czerwca 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi