dori Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Zawsze mi poprawia humor [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jak dla mnie to niepoważne, wręcz ordynarne to co tu się dzieje. Czysty przykład degrengolady i lewackiej polityki. Nie tego się spodziewałem po tutejszym kworum. Zgłaszam to do prokuratury. Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dołączamy się do zgłoszenia :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Muppety? Jakie znowu Muppety?! Chyba coś mnie ominęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ale o co chodzi ?? bo nie w temacie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Nie nadążam za Wami. Mi nowy avatar nawet przypadł do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Czy jest coś o czym nie wiem może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 tak ludziom wodę z mózgu robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 He, he, he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie wiem o czym wy piszecie. Jakie Muppety? Czas zapendala, qurde mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi