jacer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 I co mówił, że Lord Vader z tej strony? Młody Łysiak genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Branża ta sama (przetwórstwo owoc.-warz.) ale profil inny. Niedługo będzie to produkcja obranych warzyw okopowych dla HoReCa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Wygląda na to, że zmieniam robotę jupiiiii Wygląda na to, że cieszysz się z tej zmiany, życzę więc zadowolenia z nowej pracy Ja tymczasem rozpoczęłam dziś sezon łyżwiarski Niezła frajda pojeździć sobie w środku lata na łyżwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Cześć Ja tymczasem rozpoczęłam dziś sezon łyżwiarski Niezła frajda pojeździć sobie w środku lata na łyżwach Wielka frajda to mieć latem nogę w gipsie - czego ci oczywiście nie życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wielka frajda to mieć latem nogę w gipsie - czego ci oczywiście nie życzę! U mnie tylko kręgosłup odmawia współpracy. Browar zamknięty. Laptop i iplus uszkodzone. Stukam z komórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 U mnie tylko kręgosłup odmawia współpracy. Browar zamknięty. Laptop i iplus uszkodzone. Stukam z komórki. To musiałeś strasznie nagrzeszyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 INFAM moja ś.p. Mama to by powiedziała - trzeba się było za młodu szanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 No i żeby było jasne. http://www.youtube.com/watch?v=ErskZt1dMQ8&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 INFAM moja ś.p. Mama to by powiedziała - trzeba się było za młodu szanować. Jest dobrze! Spojrzłem na wyniki rezonansu m. - jeszcze trochę pożyję. Browar otwarty. Właśnie zabutelkowałem 50 l pszenicy. Wyszła rewelacyjna! Poszedłem za ciosem i uwarzyłem weizenbocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 pali ktoś z was faje wodną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja sporadycznie ze znajomymi, mam przerobiony na shishę aparat kippa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja teraz po wypłatce sobie kupie faje a jaki tytoń do piwka polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 nigdy nie patrzyłem od tej strony. Ale powiem że fajka i degustacja piwa jak dla mnie się trochę kłócą ,bo dym tytoniowy obezwładnia kubki smakowe. Dlatego jak się pali to piwo jest dodatkiem bez większego znaczenia i jeśli cierpi się na niedosyt domowego to poleciłbym nawet kupienie koncerniaka, bo jak dla mnie jest to trochę strata. Jeśli chodzi o tytonie to mi najbardziej podchodzi cytrynka i jabłko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) a już myślałem, że temat zejdzie na "zielone" tory, ale jednak nie edit : faja wodna jest niezdrowa Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Belzebub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) belzebubie a co teraz jest zdrowe ? Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez zbyszek73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a co teraz jest zdrowe ? Piwo domowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) zbyszek, ja bynajmniej nie neguję i nie potepiam, że ktoś pali, sam kiedyś paliłem, nie tylko wodne. Chodzi mi o to, że kiedyś oglądałem program o tych fajach i redaktor opowiadał o szkodliwym działaniu schłodzonego dymu tytoniowego. Podobno jest to dużo bardzej szkodliwe od normalnego palenia, bo płuca "chętniej" przyjmują zimny dym niż ciepły. Podobno płuca bronią się przed gorącym dymem zamykając jakieś kanaliki, a jak jest zimny to te kanaliki są otwarte. Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Belzebub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Cześć Ale ile palisz fajki wodnej a ile papierosów. Ja w ostatnim etapie palenia nie kończyłem na 1 paczce goldenów dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 wiem, tylko ja na przykład papierosów nie palę wogóle i dla mnie to było takie uderzające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 z drugiej strony dym przepuszczony przez wodę wytraca dużo syfów. Ja nie palę regularnie, jest to czasem dodatek do spotkania towarzyskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja np papierosów nie pale wcale chociaż tytoń fajkowy lobie zapalić a w fajce wodnej można palić np melasę bez tytoniową o rożnych smakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Idę oglądać spadające gwiazdy, niebo rozbłyskuje co chwila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ja się wpatrywałem w niebo, ale niestety nadciągnęły chmury i nawet najjaśniejszych gwiazd nie widać. No cóż skupię się na czymś bliżej mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 W Krakowie to na niebie najlepiej widać samoloty Przy okazji zapomniane zdjęcie (bo nie udana cała sesja) kawałka drogi mlecznej z zlotu w Brennej. Jak się okazało , konsumpcja piwa i astrofotografia, leżą na dwóch przeciwnych biegunach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 W Krakowie to na niebie najlepiej widać samoloty Przy okazji zapomniane zdjęcie (bo nie udana cała sesja) kawałka drogi mlecznej z zlotu w Brennej. Jak się okazało , konsumpcja piwa i astrofotografia, leżą na dwóch przeciwnych biegunach A bo aparatem trzeba celować w niebo, a nie w asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi