Fidel Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zawsze jak jest dyskusja o polskiej piłce to przypomina mi się Kabaret Skeczów Męczących i ich numer z Krzynówkiem' date=' leciało to mniej więcej tak: znowu trafiliśmy do grupy śmierci: Liechtenstein, San Marino i Luksemburg.I to cały komentarz o polskiej piłce. Znowu się zbłaźnimy.[/quote'] A co ja pisałem wyżej? No o kabarecie nie pisałeś Ale to, że myślimy podobnie to chyba dobrze, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suenio Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Przydałby się jakiś chat - Ja tam warzę piwo z psami, a do kogoś chciałoby się mordę otworzyć Jak warzycie? gdzie? U mnie to piwnica i jestem na wysładzaniu właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja warzyłem na podwórzu, przed wejściem do mieszkania. Ale przeniosę się do blaszaka, 40 metrów od domu... Zima może być ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suenio Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Heheh, ja na ten sezon dopiero "zrobiłem warzelnie" płytki w piwnicy, komp z siecią, taboret - jeszcze kuchenka i bieżąca woda czekają na podłączenie:) Moja miłość jest radykałem winnym, więc nie mam o czym pogadać ale przynajmniej udaje, że docenia zaangażowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Taka ciekawostka. Znajdź dziesięć szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Taka ciekawostka. Znajdź dziesięć szczegółów. Ale o co chodzi? Bo nie łapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Niech zgadnę. Z kościoła A przeprowadziła się do kościoła B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 I kupiłem keg 50 l za 100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Brawo Tomku. Teraz proszę o fotorelację z przeistoczenia kega w piękną kadź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Taka ciekawostka. Znajdź dziesięć szczegółów. zastał kościół drewnianym, zostawił murowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Niech zgadnę. Z kościoła A przeprowadziła się do kościoła B. Prawie. Normalna gospodarka rabunkowa. Teraz pytanie gdzie była kiedyś a gdzie jest teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Teraz pytanie gdzie była kiedyś a gdzie jest teraz? Obstawiam, że z Wrocławia lub innych ziem odzyskanych do Warszawy. A muszę przyznać, że zacna to ambona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 nie. Z Milicza do Poznania. Teraz pytanie do wogoszy, kiedy ją nam oddadzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 nie. Z Milicza do Poznania. Teraz pytanie do wogoszy, kiedy ją nam oddadzą? A dlaczego mają oddawać, zabrali wam nie pomalowaną, u siebie przeprowadzili tuning i teraz to przynajmniej wygląda porządnie A tak w ogóle to o swoje trzeba dbać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Przejdziem Wartę szablą odbierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 A przypadkiem właściciele tego dobytku samemu nie powinni decydować co robić ze swoją własnością? W końcu wszystkie kościoły katolickie to jedna firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suenio Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A przypadkiem właściciele tego dobytku samemu nie powinni decydować co robić ze swoją własnością? W końcu wszystkie kościoły katolickie to jedna firma Ale każda miotła zamiata do siebie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 nie. Z Milicza do Poznania. Teraz pytanie do wogoszy, kiedy ją nam oddadzą? Wogosze zabrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tak mnie wzięło na jakieś czytanie staroci że przeczytałem cały wątek Moje przemyślenia. i tak się uśmiałem jak mało kiedy Troszkę czasu minęło i mam wręcz moralniaka jak mogłem takie rzeczy pisać , choć sporo jest ok. Realia mojego warzenia zmieniły się i to bardzo. Następne trzy lata mojego warzenia aż się proszą o nowe wypociny. Był to czas kiedy nie było WIKI, przetłumaczonego BJCP, a na forum wchodziło w ciągu doby powiedzmy 30 userów, czyli średnio 1/5 z tego co dzisiaj w ciągu dwóch godzin. Czas leci dzieci się starzeją, a my nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ba, jak przyszedłem na forum to nie było nawet 40 tyś postów, teraz jest ponad 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 dobra, jadę do Almy po GC, pierwszą butlę chyba na miejscu wypiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja już wróciłem zaopatrzony. Silna ekipa była co zestaw promocyjny wykupiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tak mnie wzięło na jakieś czytanie staroci że przeczytałem cały wątek Moje przemyślenia. i tak się uśmiałem jak mało kiedy Troszkę czasu minęło i mam wręcz moralniaka jak mogłem takie rzeczy pisać :) , choć sporo jest ok. Realia mojego warzenia zmieniły się i to bardzo. Następne trzy lata mojego warzenia aż się proszą o nowe wypociny. Był to czas kiedy nie było WIKI, przetłumaczonego BJCP, a na forum wchodziło w ciągu doby powiedzmy 30 userów, czyli średnio 1/5 z tego co dzisiaj w ciągu dwóch godzin. Czas leci dzieci się starzeją, a my nie Taaa ... Spokoj byl, to mialo sie czas odpowiadac na pytania poczatkujacych, teraz juz tyle czas nie mam na prace u podstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cześć Co prawda dochodzi środek dnia, ale rzeczy wydarzyła się w nocy ... śniło mi się że w jakimś korytarzu obiecałem Kopyrowi że się zapisze na kurs sędziowski .... co gorsza Kopyr miał twarz Mickiego Rourke z Sin City! Ale rozumiem że na jawie ta obietnica mnie nie obowiązuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cześć Co prawda dochodzi środek dnia, ale rzeczy wydarzyła się w nocy ... śniło mi się że w jakimś korytarzu obiecałem Kopyrowi że się zapisze na kurs sędziowski .... co gorsza Kopyr miał twarz Mickiego Rourke z Sin City! Ale rozumiem że na jawie ta obietnica mnie nie obowiązuje ? Wiec się zgodziłeś? Ni to sen proroczy, ni to koszmar, no chyba że ten Mickey kazał ci się schylić po mydło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi