Jump to content

Kobieta "napisał"

Jejski

Recommended Posts

Mam pytanie, czy da się zrobić tak żeby po naciśnięciu cytuj wyświetlało się napisał/a, a nie np. Dori napisał? Strasznie to głupio wygląda, a nasze rodzynki szanować trzeba!

Mam pytanie, czy da się zrobić tak żeby po naciśnięciu cytuj wyświetlało się napisał/a, a nie np. Dori napisał? Strasznie to głupio wygląda, a nasze rodzynki szanować trzeba!

Da się zrobić - zaraz poprawię. Ma tu kolega Jejski rację :tort:

Dzięki Jejski :tort: swoją drogą to już się chyba do tego przyzwyczaiłam, że warzenie piwa to raczej męskie zajęcie. Na konkursie w Żywcu też chyba kobiet pod uwagę nie brali, bo na dyplomie, który dostałam widnieje napis "... nawarzył Dorota Chrapek" :tort:

Dzięki Jejski :tort: swoją drogą to już się chyba do tego przyzwyczaiłam, że warzenie piwa to raczej męskie zajęcie. Na konkursie w Żywcu też chyba kobiet pod uwagę nie brali, bo na dyplomie, który dostałam widnieje napis "... nawarzył Dorota Chrapek" :tort:

A przecież wystarczyło dopisać a. "...nawarzyła Dorota Chrapek". No ale BA sobie konsekwentnie nie może poradzić z problemem dyplomów. :tort: W zeszłym roku dopiero była jazda.

• 11 months later...
Dzięki Jejski :lol: swoją drogą to już się chyba do tego przyzwyczaiłam, że warzenie piwa to raczej męskie zajęcie. Na konkursie w Żywcu też chyba kobiet pod uwagę nie brali, bo na dyplomie, który dostałam widnieje napis "... nawarzył Dorota Chrapek" :lol:

Niestety nic się nie zmieniło - znów mi w Żywcu płeć zmienili. Za to od organizatorów Profesjonalii dostałam dziś poprawiony dyplom :)

Dzięki Jejski :) swoją drogą to już się chyba do tego przyzwyczaiłam' date=' że warzenie piwa to raczej męskie zajęcie. Na konkursie w Żywcu też chyba kobiet pod uwagę nie brali, bo na dyplomie, który dostałam widnieje napis "... nawarzył Dorota Chrapek" :lol:[/quote']

Niestety nic się nie zmieniło - znów mi w Żywcu płeć zmienili. Za to od organizatorów Profesjonalii dostałam dziś poprawiony dyplom :)

Dori przecierasz szlaki, za to już nikomu nie przyjdzie do głowy taki szowinistyczny dyplom zrobić :lol:

Dori przecierasz szlaki, za to już nikomu nie przyjdzie do głowy taki szowinistyczny dyplom zrobić :lol:

Myślałam, że szlaki przetarłam już w ubiegłym roku razem z Agnieszką Łopatą, ale widzę że jednak nie...

Wzorem unijnych ustawodawców (marchewka = owoc, ślimak = ryba), należy odrębną uchwałą nadać Dori honorowy tytuł mężczyzny, i wiele spraw się uprości :D

I Grand champion byłby drugi rok z rzędu uwarzony przez faceta :D