bart07 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dzisiaj, czy za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dzisiaj, czy za tydzień? Jeżeli nie ma ciśnienia, to może za tydzień ? Nie zdążyłem nawet na stronce i na forum napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 To jak dzisiaj cos sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 To jak dzisiaj cos sie dzieje? Dziś przerwa techniczna dzięki BABCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 I nie tylko Babci. Właśnie próbuję się zalogować na skype przez program i stronę. Wszystkie próby zawodzą . Mam łącze dialogu na kablach tepsy. Zmieniałem dnesy i inne cuda na routerze i kicha, jak u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Już chyba się odblokowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zalogowałem się w końcu<jeśli ktoś chce pogadać, choćby o dupie maryni jestem na skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Właśnie rozmawiam z Makaronem. Dołączcie się proszę. Jest fajnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dajcie znać, jak się skończyła rozmowa Teraz działam na mobilnym internecie i wiem, że nie byłoby dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Bardzo dziękuję za możliwość wysłuchania i pogadania wyjadaczami piwowarskimi. Rozmowy w bardzo konkretnych tematach jak i na luzie są piękne!!!!! Tyle cennych informacji ile można otrzymać podczas jednego spotkania na skype starcza na pół roku pisania i czytania na forum. Wszystkich, niezależnie od stopnia zaawansowania zachęcam do uczestnictwa w następnym spotkaniu, które mam nadzieję odbędzie się w przyszły czwartek(propozycja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja po wczorajszym (wcale nie jako wyjadacz) spotkaniu jest jak najbardziej otwarty na przyszły czwartek, ale prosiłbym o powiadomienie na skype'ie przez chat. Dzięki za wczorajszą pogadankę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ktoś nagrywał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ktoś nagrywał ? Niestety nie bylo możliwości technicznej by nagrywać wczorajszej rozmowy. Ale następnym razem już będziemy lepiej przygotowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Może w następny czwartek ma ktoś ochotę pogadać? Proponuję w części spotkania temat kegów w browarze. Myślę że już na spokojnie dokonamy nagrania. W ubiegłym tygodniu była luźna pogawędka, a teraz może bardziej konkretnie na wybrane tematy. Proponuję żeby czwartkowe spotkania stały się normą niekoniecznie co tydzień, a może wybierzemy inny dzień tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Może w następny czwartek ma ktoś ochotę pogadać? Proponuję w części spotkania temat kegów w browarze. Myślę że już na spokojnie dokonamy nagrania. W ubiegłym tygodniu była luźna pogawędka, a teraz może bardziej konkretnie na wybrane tematy. Proponuję żeby czwartkowe spotkania stały się normą niekoniecznie co tydzień, a może wybierzemy inny dzień tygodnia? Jejski, proponujesz tradycję Obiadów Czwartkowych ? Chętnie bym się kiedyś przyłączył do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Też się chętnie przyłączę. Czwartki o 21 są optymalne. Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ponawiam prośbę o informację na chat Skype podczas konferencji a na pewno będę.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 A co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Rozmawiamy w czwartek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A co to jest? No jak to co? Obiadokolacja złożona z zup chmielowych podnosząca świadomość piwowarską, jak i utożsamianie się prawie na żywo z naszym środowiskiem. Jestem za! Nawet gdyby rozmawiać o "dupie maryni" to i tak warto. Na całe szczęście mam w tym tygodniu pierwszą zmianę i mogę zarezerwować czas na spotkanie. Proszę się nie krępować i dołączyć do rozmowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Szanowne koleżanki i szanowni koledzy, czy ktoś dziś chętny na wieczorną dyskusję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Owszem, ale dopiero o 22.30 będę dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jeżeli nie będę jeszcze spał to do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja chetnie porozmawiam nawet teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Czekam na skype login baron_von_zuk miasto poznań @ elroy Może wprowadzić oprócz kontaktu GG w opisie danego forumowicza odnosnik do skype'a widoczny dla zalogowanych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi