MichalW Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Znalezione w sieci: [media] [/media] Środek używany w filmie to pasta do wytrawiania szkła. WiHuRa i e-prezes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Fajne, choć te pasty zdaje się są dość drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Z tego co mi się udało znaleźć to ok 50-60 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Drogie fakt, chociaż jeżeli byłyby wydajne to można się pokusić o podzielenie opakowania. //EDIT: tu jest wersja z naświetlaniem przeźroczystego arkusza, ale jeszcze doszedłem jakie przedmioty są potrzebne i czy są dostępne w PL [media] [/media] Edytowane 11 Lipca 2014 przez MichalW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Drugi pomysł prostszy, choć tani też nie jest... http://ezscreenprint.com/ezscreenprintstarterkits.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khonsu Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 ciekawy pomysł te pasty pewnie są robione na bazie fluorowodoru pytanie tylko co jeszcze w nich siedzi... trzeba by sie wypytać jakiegoś chemika jak coś takiego zrobić napewno wyszło by znacznie taniej niz 50zl zostaje jeszcze tylko kwestia szablonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 W Karpaczu niedaleko świątyni Wang jest sklep w którym na miejscu pani wycina w szkle za parę zł cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 W Karpaczu niedaleko świątyni Wang jest sklep w którym na miejscu pani wycina w szkle za parę zł cuda A logo mojego browaru nie chciała wyciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 W Karpaczu niedaleko świątyni Wang jest sklep w którym na miejscu pani wycina w szkle za parę zł cuda A logo mojego browaru nie chciała wyciąć Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Kiedyś zamawiałem tu http://nadruczek.pl/index.php?id_category=18&controller=category Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Nie umiała otworzyć pliku pdf ani svg Może jeszcze kiedyś tam będę to spytam jeszcze raz. Wysłane z Nokii 3210 za pomocą kodów SMSowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Malinowy Jęczmień, pewnie niekompatybilny nośnik danych miałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Miałem logowaną szklankę - piaskarką przez szablon. Ale już nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 http://chomikuj.pl/Misiek321/CHEMIA+-+Stefan+S°C4*99kowski/S°C4*99kowski+Stefan+-+Chemia+na+co+dzie°C5*84,670432858.pdf Rozdział 6 od strony 87. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 I have some armor etch and the warning labels on that stuff will make you cringe. If anyone wants to borrow it to try out feel free to pick it up from me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kiedyś zamawiałem tu http://nadruczek.pl/...roller=category Dość drogo! Znalazłem tańsze, ale na kuflu jest znacznie prościej, bo jest to walec. Na pokalu jest trudniej, przez to ceny są wyższe. Bardzo ciekawy wątek! Wart szerszego zgłębienia. Metoda pierwsza jest jest dobra przy prostym wzorze i małej ilości sztuk do zrobienia. Drugi ciekawszy, ale już pewnie kosztowniejszy, choć z chemii w podstawówce pamiętam, że surowce i techniki nie są czymś nowym i niedostępnym. Nie wiem jak teraz. Gdyby ktoś kupował a nie zużył całości pasty to mogę przyjąć resztę (sensownie dużą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Znajoma się w takie rzeczy bawi, piwohejt ma od niej szkło. https://www.facebook.com/heartonglass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi