coder Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Polećcie mi proszę dobry, komercyjny antyvirus (nie ruski!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip C. Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja używam Norton Internet Security nie mam z nim żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Masz jakieś zarzuty do Kasperskiego czy po prostu nie lubisz Rosji i rzeczy z nią związanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 na jaki system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Od dłuższego czasu używam F-Secure. W testach skuteczności zazwyczaj wypada bardzo dobrze. Zdarzały mu się na przestrzeni lat pojedyncze wpadki. Raz mi zablokował FTP na jednym z komputerów i pozostawało wyłączanie antywira na czas połączenia albo jego reinstalacja - minęło po upgrade do kolejnej wersji. Jak na ponad 6 lat przemnożone przez kilka komputerów to problemów miałem z nim bardzo niewiele. Nie wiem czy mogę powiedzieć że polecam, bo nie testowałem wszystkiego co jest rynku, ale zamierzam odnowić licencję na kolejne lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 http://www.eset.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Norton Internet Security , na razie wszystko jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Masz jakieś zarzuty do Kasperskiego czy po prostu nie lubisz Rosji i rzeczy z nią związanych? Wyobraziłem sobie taką sytuację, że do dyrekcji Kasperskyego przychodzi paru smutnych panów i mówi jakoś tak: "Wicie rozumicie towarzysze, jest wojna i w ogóle, trzeba, żebyście wmontowali w program taki dynks, że jak my tu naciśniemy guzik, to wszystkim kapitalistom komputery pójdą w pi**u" I prawdopodobieństwo wystąpienia takiej sytuacji wydało mi się całkiem większe od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Sprzedawałem jako polski dystrybutor wiele lat F-secure (Finlandia) i generalnie nie było z nim jakiś problemów. Wiele dużych polskich firm i instytucji na nim działa. Pytanie, czy do czegoś Ci antywirus potrzebny, poza zajmowaniem zasobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wyobraziłem sobie taką sytuację, że do dyrekcji Kasperskyego przychodzi paru smutnych panów i mówi jakoś tak: "Wicie rozumicie towarzysze, jest wojna i w ogóle, trzeba, żebyście wmontowali w program taki dynks, że jak my tu naciśniemy guzik, to wszystkim kapitalistom komputery pójdą w pi**u" I prawdopodobieństwo wystąpienia takiej sytuacji wydało mi się całkiem większe od zera. Teoria spiskowa. ps. Czekam na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Avast, Jake co knujesz? Edytowane 8 Września 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Sprzedawałem jako polski dystrybutor wiele lat F-secure (Finlandia) i generalnie nie było z nim jakiś problemów. Wiele dużych polskich firm i instytucji na nim działa. Pytanie, czy do czegoś Ci antywirus potrzebny, poza zajmowaniem zasobów Ja uzywam linuksa + szyfrowanie duskow , bez żadnego antywira Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Posiadam noda (eset), ale nigdy nie chce mi się go instalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wyobraziłem sobie taką sytuację, że do dyrekcji Kasperskyego przychodzi paru smutnych panów i mówi jakoś tak: "Wicie rozumicie towarzysze, jest wojna i w ogóle, trzeba, żebyście wmontowali w program taki dynks, że jak my tu naciśniemy guzik, to wszystkim kapitalistom komputery pójdą w pi**u" I prawdopodobieństwo wystąpienia takiej sytuacji wydało mi się całkiem większe od zera. Teoria spiskowa. ps. Czekam na Nie moge sobie odmówić małego "a nie mówiłem" http://wmeritum.pl/bloomberg-kaspersky-lab-powiazany-z-rosyjskim-wywiadem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 od zawsze używam freeware'owego AVG ale jest też wersja komercyjna. nigdy nie miałem żadnych problemów z wirusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nie moge sobie odmówić małego "a nie mówiłem" http://wmeritum.pl/b...jskim-wywiadem/ to było oczywiste - co ciekawe piszesz tak jakby istniały jakieś uczciwe alternatywy (mowa o komercyjnych produktach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Tak w temacie Kasperskiego (osobiście nie używam, ale poczytać można) http://www.dobreprogramy.pl/Czy-powinnismy-sie-obawiac-Kaspersky-Lab-jako-macki-Kremla,News,61828.html Edytowane 24 Marca 2015 przez Areh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi