Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Mój ulubiony zespół lat 90-tych. Po latach cały czas kojarzy mi się z czasami studenckimi i imprezami z wyjątkowymi ludźmi, o wyjątkowym guście muzycznym i wyrafinowanej inteligencji. Nie to co dziś. Polecam, bo pewnie dzisiejsza młodzież nawet nie słyszała o tym zespole. [media] [/media] [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Właśnie zacieram dry stouta a w tle leci [media]http://youtu.be/QBCBm8sCNbU[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 kopara mi opadła świetna interpretacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A u mnie nowy Die Antwoord-Donker Mag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypass Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 To i ja coś od siebie... Ostatnio : [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jugulator Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 U mnie ostatnio w głośnikach najczęściej gości ten Kanadyjczyk - Devin Townsend, wokalista, gitarzysta, producent... człowiek orkiestra, który został wyłowiony przez agenta "z garażu" w wieku 20 lat kiedy to dołączył w roli wokalisty do Steve'a Vaia z którym nagrał płytę Sex and Religion. Przez całą karierę łączy pewien swój styl z inspiracjami z różnych gatunków muzycznych i dzięki temu ma na koncie płyty spokojne i nastrojowe, prog metalowe, pop metalowe. Swego czasu pod szyldem Strapping Young Lad robił ekstremalny metal z Gene Hoglanem na bębnach (świetna płyta City). Jego dyskografia jest tak różnorodna, że nie da się jej zaszufladkować w żadne ramy. Tutaj jeszcze jego mocniejsze (ale nie najmocniejsze) oblicze, btw. pierwszy jego kawałek jaki usłyszałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) A mi ostatnio się korpiklaani przypomniało https://www.youtube....t=RDmNpbeG3sYdw Edytowane 3 Czerwca 2014 przez wyvern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 A mi ostatnio się korpiklaani przypomniało https://www.youtube....t=RDmNpbeG3sYdw Odnoście metalu około piwnego to twórczość panów kręci głównie wokół piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Rocznicowo: [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 His Daughter ~ Molly Kate Kestner (Original) Move over Taylor Swift here comes Molly Kate Kestner. Ta 18-latka napisala ta piosenke i nagrala ja w domu na iPhonie. Piosenka zrobila sie momentalnie super popularna i juz teraz mozna kupic ja na iTunes i Google Play i jej album wyjdzie wkrotce Molly Kate Kestner - His Daughter (Lyrics) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Stare nowe granie. Dla mnie super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nawet dobrze się przy tym śrutuje, mimo że to nie moje klimaty [media]http://www.youtube.com/watch?v=uTNlHRx4riE[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 A mi się przypomniało, co leciało w busie jak na pokazy historyczne jeździłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Się ogląda, to się słucha [media]http://www.youtube.com/watch?v=bK_z0TJS9V8[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Edytowane 11 Lipca 2014 przez yapko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Pierwszy post. Coś od fana muzyki Trance dla grona piwowarów. Ostatnia audycja A State Of Trance 671. Kawałek klasyk. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 aua... po trancowym klasyku to się spodziewałem czegoś przynajmniej na poziomie Infected Mushroom a jak już taki popowy trance to to mi się ostatnio odświeżyło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 [media] [/media] Floki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) [media]http://www.youtube.com/watch?v=nfctEHmO3as[/media] Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez kilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A czy szanowne grono tak zapytam się, muzykuje może samo. A jak tak to co? Bo ja to raczej szanty, uwielbiam Nochawice, i starsze piosenki kabaretowe. Laskowik Smoleń, Rudi Szubert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Dobra dawka polskiego folk metalu. A jak się Wam podoba i akurat używacie facebooka, to możecie zagłosować na nich tak, żeby zagrali na festiwalu. Apka do głosowania: https://www.facebook...hetreesfestival Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez crosis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Pierwszy 'kawałek' - rewelacyjny! (słucham/oglądam namiętnie): - b. dobra praca kamer/realizatorów, - wokalistka uzdolniona (tonacja/zakres) i urocza (min. dziureczka na lewym policzku - uwielbiam ), - kolorystyka czarno-czerwona super, ale zdecydowanie na minus: fatalne czarne portki w 'kantkę', - fantastyczny 'dialog' z gitarzystą, - komentarz (po francusku) po pierwszym utworze - OOO! (ton). Pokosztujcie: https://www.youtube....un1ONUY&index=4 .. kolejne utwory z tego koncertu jakoś mnie "nie przekonały" Ciekawy jestem Waszych wrażeń/odczuć. Edytowane 7 Września 2014 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 w temacie folku polecam Sutari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja ostatnio na nowo odkryłem Galów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi