pe1 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 i jeszcze żali mi ludzi bez poczucia humoru (tylko się przypadkiem nie obrażajcie od razu biorą to do siebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 a mi żal żony łukasza ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donicjusz Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Zamyślony leć ją pocieszyć jak Łukasz będzie z kochanką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Zamyślony leć ją pocieszyć jak Łukasz będzie z kochanką ja z tych wiernych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Zamyślony leć ją pocieszyć jak Łukasz będzie z kochanką Spoko, problem już rozwiązany - żona zgodziła się na trójkącik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Temat jest ok. Każdy może wylać swój żal, jeżeli nie ma komu w "realu" a komentarze zupełnie nie potrzebne. Mój dzisiejszy żal i problem to ruszający się i zbliżający ku wypadnięciu mleczak syna. Syn z tego powodu od rana nic nie je i nie pije. Masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Mi najbardziej żal tych którzy wiedzą wszystko i swoją wiedzą są "pomocni" w każdym bez wyjątku temacie, a co gorsza po mimo sprostowań wielu osób i tak mają absolutną rację. Makaron i FurioSan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Mi najbardziej żal tych którzy wiedzą wszystko i swoją wiedzą są "pomocni" w każdym bez wyjątku temacie, a co gorsza po mimo sprostowań wielu osób i tak mają absolutną rację. Wiem, że potrafię być wstrętny czasami, ale to w dobrej wierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja podobnie jak Makaron mam nudności jak widzę pseudo niepolityczne wypowiedzi Jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jejski Wiem do kogo pijesz Nie podzielam Twojego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wiem, że potrafię być wstrętny czasami, ale to w dobrej wierze. Jo tyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Scooby to dupa nie prorok, 3 dni i nie zamknęli ps jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Trochę żal bo wątek żalu nie został solidnie zainfekowany i jeszcze jest Może z szacunku do WiHury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 遺憾的是,在本論壇的波蘭後不寫 (Yíhàn de shì, zài jí běn lùntán de bōlán hòu bù xiě) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 遺憾的是,在本論壇的波蘭後不寫(Yíhàn de shì, zài jí běn lùntán de bōlán hòu bù xiě) 請您遵守網絡禮儀規則。 Qǐng nín zūnshǒu wǎngluò lǐyí guīzé. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Już Apokalipsa? Chińcyki na Rosję napadli? Odnośnie żali, prawdziwych. Mam, ale to na PW, jak ktoś się zainteresuje, bo nie ma to nic związku z forum, z warzeniem, etc. Edytowane 27 Września 2014 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sethemar Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Mi żal jest osób wiecznie narzekających, szukających dziury w całym. Sianie defektyzmów na prawo i lewo nie jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 defektyzmów Przepraszam, czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Mi najbardziej żal tych którzy wiedzą wszystko i swoją wiedzą są "pomocni" w każdym bez wyjątku temacie, a co gorsza po mimo sprostowań wielu osób i tak mają absolutną rację. Wiem, że potrafię być wstrętny czasami, ale to w dobrej wierze. Arku dobrze wiesz że to nie o Ciebie chodzi. Nic więcej tu już nie napiszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 defektyzmów Przepraszam, czego? Może to coś od defekacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Aluzja do "Z tyłu sklepu" Kabaretu TEY; "przestań szerzyć defektyzm". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sethemar Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Chodziło oczywiście o słowo defetyzm. Raz użyte słowo w słowniku odbija się długo echem podczas pisania na tablecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 請您遵守網絡禮儀規則。 Qǐng nín zūnshǒu wǎngluò lǐyí guīzé. 我完全贊成和支持 Wǒ wánquán zànchéng hé zhīchí Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 請您遵守網絡禮儀規則。 Qǐng nín zūnshǒu wǎngluò lǐyí guīzé. 我完全贊成和支持 Wǒ wánquán zànchéng hé zhīchí Ja, Mocie chopy recht - dobrze godocie - tak trzimejcie! U chinoli wszystko je möglich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Mi najbardziej żal tych którzy wiedzą wszystko i swoją wiedzą są "pomocni" w każdym bez wyjątku temacie, a co gorsza po mimo sprostowań wielu osób i tak mają absolutną rację. Wiem, że potrafię być wstrętny czasami, ale to w dobrej wierze. Arku dobrze wiesz że to nie o Ciebie chodzi. Nic więcej tu już nie napiszę! Domyśliłem się, ale krytyczny w obec samego siebie też wypada od czasu do czasu być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi