keisan Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Chciałbym pogratulować naszej reprezentacji zwycięstwa nad Niemcami. Brawa Nawałka, brawo Szczęsny, brawo Lewandowski, Milik i Mila, brawo drużyna! Kto warzy piwo na z tej okazji? Polskie Ale? Grodziskie? Edytowane 11 Października 2014 przez keisan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Szczęsny i Glik najlepsi! Brawo!!! Brawo dla wszystkich! Wreszcie widziałem jakąś wolę walki! Ostatnia butelka 2,5 rocznego RISa się chłodzi z tej okazji! Edytowane 11 Października 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Pije się portera 2:0°Blg Mariusz_CH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Chciałbym pogratulować naszej reprezentacji zwycięstwa nad Niemcami. Brawa Nawałka, brawo Szczęsny, brawo Lewandowski, Milik i Mila, brawo drużyna! Kto warzy piwo na z tej okazji? Polskie Ale? Grodziskie? Nie tylko z Niemcami. Tam było jeszcze kilku Turków, Polak i Murzyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 2:0°Blg :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie tylko z Niemcami. Tam było jeszcze kilku Turków, Polak i Murzyn. Nie karmić trola proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) gratulacje dla chłopaków! Edytowane 11 Października 2014 przez zamyślony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Oj tam oj tam. Wypadek przy pracy Ew. wyjątek potwierdzający regułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Chciałbym pogratulować naszej reprezentacji zwycięstwa nad Niemcami. Brawa Nawałka, brawo Szczęsny, brawo Lewandowski, Milik i Mila, brawo drużyna! Kto warzy piwo na z tej okazji? Polskie Ale? Grodziskie? Szczęsny- reprezentuje Anglię Lewandowski- reprezentuje Niemcy Milik- reprezentuje Holandię Mila- jeszcze marzy o reprezentowaniu kraju innego niż Polska Gratulować można reprezentacji, ale czy na pewno naszej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floki Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 ale wymyśliłeś Jacenty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Miast się cieszyć polak jak zwykle będzie wymyślał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisan Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Szczęsny- reprezentuje Anglię Lewandowski- reprezentuje Niemcy Milik- reprezentuje Holandię Mila- jeszcze marzy o reprezentowaniu kraju innego niż Polska Gratulować można reprezentacji, ale czy na pewno naszej.. Nie reprezentują tylko grają w zagranicznych klubach, a to różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wembley naszych czasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No i znów się zaczną bajki o tym jak to super dryżynę mamy. Bo wygrali JEDEN mecz. Komedia z tymi kopaczami i tyle. Jak wyjdą z grupy na MS to powiem ze są ok. Poki co to wczorajszy mecz zaliczyłbym raczej do kategorii: szczęśliwy traf. amorph 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Szczęsny- reprezentuje Anglię Lewandowski- reprezentuje Niemcy Milik- reprezentuje Holandię Mila- jeszcze marzy o reprezentowaniu kraju innego niż Polska Może mi się coś na oczy rzuciło, ale wczoraj ewidentnie wszyscy wymienieni reprezentowali Polskę (to ze na co dzień grają w zagranicznych klubach to inna rzecz). Jak byś napisał że Podolski (takie typowe niemieckie nazwisko ) reprezentuje Niemcy to bym się zgodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Szczęsny- reprezentuje Anglię Lewandowski- reprezentuje Niemcy Milik- reprezentuje Holandię Mila- jeszcze marzy o reprezentowaniu kraju innego niż Polska Może mi się coś na oczy rzuciło, ale wczoraj ewidentnie wszyscy wymienieni reprezentowali Polskę (to ze na co dzień grają w zagranicznych klubach to inna rzecz). Jak byś napisał że Podolski (takie typowe niemieckie nazwisko ) reprezentuje Niemcy to bym się zgodził Podolski chciał grać w polskiej reprezentacji, ale oni go nie chcieli to wcale mnie nie dziwi, że wykorzystał okazję i gra z sukcesemi w niemieckiej. Co do meczu to fajnie, że wygrali z Niemcami, ale nie ukrywajmy jeszcze jest wiele do poprawy i oni nie grali w najmocniejszym składzie. U nas zawsze się robi nie wiadomo jaki szum w mediach co eliminacje/mistrzostwa, że wygramy nie wiadomo co, wyjdziemy z grupy itp. a potem nagle dostajemy po dupie i zmiana trenera, wina tuska, spisek, korupcja i żenada. Nie ma co popadać w euforię, tylko poprawić to co źle funkcjonuje i miejmy nadzieje, że następny mecz też wygrają. Edytowane 12 Października 2014 przez Patrickll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Szczęsny- reprezentuje Anglię Lewandowski- reprezentuje Niemcy Milik- reprezentuje Holandię Mila- jeszcze marzy o reprezentowaniu kraju innego niż Polska Gratulować można reprezentacji, ale czy na pewno naszej.. Nie karmić trola proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 niemcy mieli w tym jakiś interes ,tylko jaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Na mecz przygotowałem tylko dwa piwa (nomen omen). Ciemne (Hades), jeśli przerżną, jasne (Lubuski chmiel), jeśli wygrają. Podejrzewałem, że Szczęsny kiedyś się pomyli, ale jednak chłopak się podszkolił i jest naprawdę dobry, więc najpierw wypiłem pierwsze piwo-jak kończyłem, padła bramka. Potem nie miałem skrupułów otworzyć jasne, bo w końcu druga bramka musiała paść. A że byłem u teściów, to dziś z Tatą w poczet zwycięstwa tokaji szamorodni rocznik 2002. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Coś na otwarcie oczu naiwnym http://natemat.pl/112491,swiatowa-pilka-rzadza-przestepcy-z-seppem-blatterem-mowi-nam-autor-ksiazki-fifa-mafia-thomas-kistner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Czyli mój tekst, który sprzedaję fanom piłki kopanej. Że są naiwniakami jeśli sądzą, iż wynik meczu zapada na boisku, okazał się mieć całkiem poważne podstawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Coś na otwarcie oczu naiwnym http://natemat.pl/11...-thomas-kistner Gdyby to było napisane na innym portalu to pewnie bym uwierzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No tak - bo fronda i salon24 to lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 salon24? Nieźle mnie teraz rozśmieszyłeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi