GB... Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) . Edytowane 11 Grudnia 2015 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baccus Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zamawiałem u nich drożdże jakiś czas temu - wszystko ok, szybka dostawa, towar taki, jak być powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Kolejne zamówienie i kolejny raz załatwione ekspresowo. Na stronie sklepu wprowadzono coś takiego jak "Opinie o produkcie". Fajna sprawa, ale wygląda na to, że akceptowane są tylko pozytywne opinie, bo kiedy wytknąłem braki w opisie sposobu warzenie przy gotowym zestawie surowców, opinia jakoś się nie pojawiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokatorun Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Kiedy w ofercie będą amerykańskie chmiele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 był dziś wrzut na fb, że przyjechały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokatorun Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 był dziś wrzut na fb, że przyjechały Dzięki za info nie śledziłem ich na Fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dzięki za info nie śledziłem ich na Fb a oni chyba nie śledzą tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koholet Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 A ja mam chyba do nich pecha. Pierwsza dostawa była ok. Szybko, sprawnie, wszystko się zgadzało. W drugiej zamiast Marynki z 2016 roku dostałem z 2015. W trzeciej zamówiłem po dwie paczki 1kg słodów i przyszło ich tylko po 0,9 kg. A zamiast Carafy Special (bez łuski) dostałem normalną. Niby drobiazgi, ale denerwują. Natomiast czas realizacji wszystkich trzech zamówień był naprawdę szybki i godny pochwalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 to chyba dlatego ze sklep to nie jest ich główna praca tylko "wieczorowa". Ja też miałem takich parę problemów, zamawiałem wiadra i nie było odpowiednich otworów które zamówiłem. Pomieszali wagi słodów między sobą. Faktycznie takie coś irytuje i wynika z gapiostwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiatrol Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Polecam ten sklep od roku zamawiam tylko u nich jakość świetna wysyłka maksymalnie dwa dni czasem szybciej przy naprawde wielu paczkach była tylko jedna pomyłka która została skorygowana w jeden dzień do tego bardzo mocno poszerzyli oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Kolejne zamówienie, kolejny raz jestem mega zadowolony. Rano o 9 zamówienie złożone, o 17 odbierałem 25kg ześrutowanego słodu. Polecam Lubelakom i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Dołączam się. Zamówienie złożone i opłacone w niedzielę wieczorem, a we środę przed południem przesyłka czekała w paczkomacie. Do zamówienia dołączone były rzeczy które zgłosiłem do zakupu w zamian za punkty lojalnościowe. Tak więc wszystko gra w jak najlepszym porządeczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetcleaner Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 U mnie również. Szybko, sprawnie. 2 dni na wszystkie operacje. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Dzisiaj odebrałem pierwsze u nich zamówienie. Ekstrakty słodowe bruntala w plastikowych pojemnikach, puszka ekstraktu WES, chmiele, słód i kapsle. Niestety puszka WESa była o dziwo rozszczelniona (tak jakby już ktoś wcześniej próbował podważyć zawleczkę), wyciekł ekstrakt i ubabrał wszystko w kartonie... tragedia normalnie, wszystko się klei. Pierwszy raz doświadczyłem czegoś takiego. Nie polecam więc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Sprostowanie / update: Napisałem do sklepu o tym w jakim stanie dostałem przesyłkę. Otrzymałem wyjaśnienia + kod na 15 PLN do wykorzystania przy kolejnych zakupach w ramach rekompensaty... Doceniam. P.S. Mam mimo wszystko pewne zastrzeżenia co do jakości opakowania przesyłki (żadnych folii bombelkowychitp. itd. itp). Z innych sklepów ekstrakty słodowe są szczelnie owinięte w ciasną folię + całość w "bąbelki") Edytowane 18 Października 2017 przez Jancewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Kolejne zamówienie, jakość ekstra, wydajność na słodach też tak jak być powinno no i czas realizacji ekspresowy. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Zamówiłem w tym sklepie chmiele 4x100g dostaje w przesyłce opakowanie 400g, piszą że pakują próżniowo a w opakowaniu zero próżni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Pierwsze moje zamówienie w tym sklepie. Ogromny + za czas realizacji, przesyłka opłacona w sobotnie popołudnie, wysyłka w niedzielę. Mały - za brak wkładek chłodzących do drożdży, przy zamówieniu z alepiwo przy podobnych temperaturach wkładki były. Płynne drożdże zapakowane luźno do koperty i w taki sposób wysłane na pewno miały zagwarantowaną huśtawkę temperaturową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangomagic Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Moje zakupy w tym sklepie należy pochwalić na forum: zamówienie złożone w niedzielę rano a wieczorem paczka była już w drodze. (myślałem, że już nikt nie pracuje w ostatnim dniu tygodnia???) Zamówienie dojechało dzisiaj o 13 a kolejna warka chłodzi się na balkonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Kolejne zamówienie. Wszystko przyszło szybko i sprawnie z jednym niestety błędem - zamiast chmielu Marynka z 2018 dostałem rocznik 2017 (300g). Po interwencji bez żadnych problemów sklep dosłał 300g właściwej Marynki. Koniec końców z pomyłki skorzystałem. Bardzo dobry kontakt (nawet w sobotę i niedzielę). Polecam więc. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Jancewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Cześć, jak oceniacie jakość chmieli w homebeer? Jakiś czas nie zamawiałem a przeszedłem już różne jakości chmieli z różnych sklepów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Raz lepiej raz gorzej, ostatni raz jak bralem jakis czas temu to nie bylo najlepiej, nie byly zapakowane prozniowo wiec nastepnym razem wzialem wieksza ilosc z CP i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Dzisiaj mi przyszedł zestaw z chmielami, chmiele zapakowane próżniowo, rocznik niby 2018. Jeśli chodzi o jakość to okaże się podczas warzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxy96 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 25 godzin od kupienia przedmiotów na allegro, paczka wylądowała w paczkomacie - super. Duży plus opcja Smart. Paczka Chmiel Nelson Sauvin (NZ) granulat 2019 - po otwarciu - pachnie bardzo fajnie. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_berger Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Zacznę u nich kupować bo jestem z Lublina to napiszę coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi