Zwiazkowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W kategorii APA Jarosław Sworowski czy może Konrad Sworowski? pytam z nadzieją... Jesli to nie pomyłka to gratuluję koledze Jarkowi, w takim razie nazwisko zobowiązuje Jarosław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jakieś wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Drodzy, Poniżej wyniki serii finałowych Warszawskiego Konkursu Piw Domowych - kwiecień 2015. kategoria Czeski Pils 1 Andrzej Miler 2 Paweł Czerwiński 3 Piotr Kulpa 4 Mariusz Karpiński 5 Jacek Stachowski 6 Mariusz Bystryk 7 Mateusz Malik 8 Waldemar Pitala 9 Mariusz Kwiatkowski 10 Robert Kamiński 11 Rafał Wnykowicz Maibock 1 Jakub Baranowski 2 Krzysztof Zach 3 Piotr Domański 4 Mariusz Bystryk 5 Waldemar Pitala 6 Mateusz Malik 7 Paweł Masłowski 8 Mariusz Karpiński 9 Paweł Żywiecki 10 Łukasz Śledziński 11 Aleksander Sułkowski American Pale Ale 1 Michał Bilski / Paulina Bilska 2 Łukasz Kubicki 3 Michał Barancewicz 4 Kamil Filipek 5 Jarosław Sworowski 6 Dastin Wierbil 7 Tomasz Dudziński 8 Łukasz Ulatowski 9 Mateusz Janowski 10 Paweł Żywiecki 11 Mariusz Karpiński 12 Michał Kotkowski 13 Paweł Sobczak 14 Konrad Kurek 15 Michał Walas Brown Porter 1 Paweł Masłowski 2 Paweł Żywiecki 3 Jacek Stachowski 4 Łukasz Kantor 5 Marcin Jędrzejewski 6 Mariusz Karpiński 7 Michał Żankowski 8 Marcin Glinka 9 Mateusz Kowalski 10 Szymon Cierzniak 11 Daniel Miniuk Belgian Blond 1 Dawid Bobryk 2 Michał Jakuszewski / Katarzyna Mielczak 3 Sebastian Bogacz 4 Marek Kmiecik 5 Krzysztof Szulc 6 Łukasz Hałsik 7 Mariusz Bystryk 8 Alan Woyke 9 Grzegorz Stachurski 10 Andrzej Miler 11 Patryk Poczta Roggen 1 Mariusz Bystryk 2 Mariusz Karpiński 3 Lukasz Kubicki 4 Jacek Stachowski 5 Sabina Wełpa 6 Konrad Kurek 7 Michał Góra 8 Arkadiusz Suchecki 9 Andrzej Wójciak 10 Paweł Woźny Nagrodę Grand Prix zdobył Jakub Baranowski (Maibock) Jeszcze raz gratuluję wszystkim finalistom. Pozdrawiam, Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Zwiazkowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy50 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam. Będą rozdawane metryczki z oceną piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Festiwal okazał się świetną imprezą, popijanie piwka na trybunach stadionu to strzał w 10. Pogoda dopisała więc czuliśmy się wybornie. Jedna rzecz do poprawy - prosimy o więcej stoisk z jedzeniem lub możliwość wyjścia i powrotu na festiwal. Fajna też była oprawa wręczenia nagród, eleganckie pamiątki dla pierwszej trójki. Gratuluję wszystkim laureatom, zwłaszcza Jakubowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Gratulacje dla laureatów, podziękowania dla organizatorów Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzięki, ciągle jestem w zdrowym szoku z mojej strony także gratuluję wszystkim laureatom i podziękowania dla organizatorów i konkursu i festiwalu. Mam nadzieję, że do zobaczenia we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 porównanie z tamtym rokiem jeśli chodzi o festiwal to tak jak wiejska sztachoteka w remizie strażackie do night clubu z selekcją dla mnie może być raz w miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 dla mnie może być raz w miesiącu Portfel by mi nie wytrzymał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mój by wytrzymał, przecież nie ma obowiązku chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Czy punktacja będzie podana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 A ja bym się podpytał kiedy będą wysyłane metryczki. Bo nie wiem czy już miało to miejsce i nic nie otrzymałem czy cierpliwie czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Część już poszła. Reszta zostanie wysłana w najbliższym czasie. Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dziękuję za metryczkę - mała uwaga na przyszłość; niech sędziowie piszą drukiem albo bardziej czytelnie, nie jestem aptekarzem i nie potrafię odczytać kilku słów :-D suchy3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 myślałem że ja mam problemy z czytaniem ale nie ma co się dziwić,czasu mało ,piw dużo do opisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Łukasz Podajcie punktację. To chyba nie tajemnica a piwowarzy na pewno są ciekawi jaki był rozkład ocen. Fajnie byłoby też dowiedzieć się jak przebiegały wybory GC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Dostałem swoją metryczkę i to chyba nie moje piwo. Wiem, że był problem z formularzem zgłoszeniowym bo dotarł zalany i może tutaj nastąpiła pomyłka. No ale już po ptokach. Moje piwo na pewno nie było pozbawione aromatu chmielowego a już na pewno nie było kwaśne. Dzięki za ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bray Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wszystkie metryczki zostały już rozesłane? Pytam bo swojej jeszcze nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Chyba jeszcze metryczki są w opracowaniu, ja swojej też jeszcze nie dostałem, ale wiem że koledzy co nie przeszli eliminacji swoje już dostali. Na czas oczekiwania może faktycznie warto opublikować chociaż punktację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Sprawdźcie spam. Ja swoją znalazłem tam przypadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ja w spamie też codziennie sprawdzam. No chyba, że metryczka była w mailu od "NIEBIESKI +" temat: "ZWIĘKSZ MASĘ MIĘŚNIOWĄ" to mogłem usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wczoraj dostałem swoją metryczkę.... no aż takiego wyniku to się nie spodziewałem, starałem się przy tym piwie dość mocno jeszcze tylko ocena od jednego b.surowego sędziego i będę miał pełen obraz wkładu pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycroft Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Czy jeśli nadal nie otrzymałem metryczki, to powinienem się już zacząć martwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Właśnie rozesłałem metryczki z Maibocków, jakby ktoś nie dostał - odzywać się na prv. Gdyby z eliminacji Roggenbiera ktoś nie dostał, to też do mnie proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi