AgaL Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ja mam nową, bardzo fajną piwniczkę. Ze względów wygody zaplanowałam wejście od południowej strony, ale ponieważ drzwi są metalowe i czarne, to trochę się nagrzewają w słoneczne dni. W lecie będę pewnie wieszać jakąś jasną zasłonkę, żeby w nie tak nie prażyło. Wniosek: drzwi najlepiej od strony północnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Szukajcie tej pozycji PIWNICE NATURALNE, Lorenz-Ladener Claudia jest podobno rewelacyjna problem z tym , iż trudno ją kupić .Podobno jest w sklepie talizman.pl http://www.ceneo.pl/23684 31-05-2011 godz 16:00 Panowie dzisiaj zamówiłem i juz wysłana więc spieszcie się bo warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ja mam nową, bardzo fajną piwniczkę. Ze względów wygody zaplanowałam wejście od południowej strony, ale ponieważ drzwi są metalowe i czarne, to trochę się nagrzewają w słoneczne dni. W lecie będę pewnie wieszać jakąś jasną zasłonkę, żeby w nie tak nie prażyło. Wniosek: drzwi najlepiej od strony północnej. Wrzuć proszę jakieś zdjęcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Szukajcie tej pozycji PIWNICE NATURALNE, Lorenz-Ladener Claudia To pewnie ta, którą posiada kolega Yanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Szukajcie tej pozycji PIWNICE NATURALNE' date=' Lorenz-Ladener Claudia[/quote']To pewnie ta, którą posiada kolega Yanek Zgadza się, posiadam i czystym sumieniem polecam tą książkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elofura Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 A kolega Yanek może ją zeskanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 A kolega Yanek może ją zeskanować Nie. Zasady forum punkt 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 może ją zeskanować jako elektroniczną kopię zapasową, na wypadek jakby mu w piwnicy zawilgła i się zniszczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ja rozumiem, że by chodziło o Handbook of Brewing Esslingera, który kosztuje 600zł... Ale ta książeczka z przesyłką kosztuje 36zł. To mniej niż wart jest czas poświęcony na skanowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Książka doszła jest super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja mam nową' date=' bardzo fajną piwniczkę. Ze względów wygody zaplanowałam wejście od południowej strony, ale ponieważ drzwi są metalowe i czarne, to trochę się nagrzewają w słoneczne dni. W lecie będę pewnie wieszać jakąś jasną zasłonkę, żeby w nie tak nie prażyło. Wniosek: drzwi najlepiej od strony północnej.[/quote']Wrzuć proszę jakieś zdjęcia . Wrzuciłam. Są w mojej galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Wrzuciłam. Są w mojej galerii. Super Dorzucam linka bezpośredniego Edytowane 3 Czerwca 2011 przez pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Wrzuciłam. Są w mojej galerii. Nie są widoczne. W opcji albumu zaznacz by był widoczny dla wszystkich lub zarejestrowanych. Dziwne. Album Piwniczka ustawiony jest jako publiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Wrzuciłam. Są w mojej galerii. Nie są widoczne. W opcji albumu zaznacz by był widoczny dla wszystkich lub zarejestrowanych. Dziwne. Album Piwniczka ustawiony jest jako publiczny. Ja to zmieniłem Problem z albumami prywatnymi już rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja mam nową, bardzo fajną piwniczkę. Piwniczka piękna, naprawdę. Ze zdjęć wygląda na dużą, jakie są jej rzeczywiste rozmiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja mam nową' date=' bardzo fajną piwniczkę.[/quote']Piwniczka piękna, naprawdę. Ze zdjęć wygląda na dużą, jakie są jej rzeczywiste rozmiary? Pomieszczenie wewnątrz ma 4x6m. Wysokość 2.5 m w najwyższym punkcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 24m^2... to lepiej niż niejedna kawalerka! Gratuluję! Crosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 ooo, to wielka, jak mój pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi