Sojer Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Nawet nie wiem kiedy minęły... A to już dziś Dziękuję za sympatyczną atmosferę i rzeczowe dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Mnie też stuknęła dwójka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 no proszę, sprawdziłem i też mam dziś drugą rocznicę rejestracji ;-) na dobrym forum czas mija szybko i przyjemnie, również dziękuję za dobrą atmosferę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No to musimy sprawdzić kto z nas zalogował się wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Życzę kolejny owocnych i ciekawych lat na piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 a mi stuknęło już 2,5 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 A ja swoją rocznicę przegapiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 a mi stuknęło już 2,5 roku mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 ale 2 forumowiczów niebawem będzie obchodzić 40 lecie rejestracji :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Nastąpiło to dokładnie dwa lata i 6 dni temu, "Zarejestrowany: 19-10-2007" . Czas leci , i nie była to zła decyzja! ale 2 forumowiczów niebawem będzie obchodzić 40 lecie rejestracji roll ?? Edytowane 24 Października 2009 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 ale 2 forumowiczów niebawem będzie obchodzić 40 lecie rejestracji :rolleyes: A to jestem ja dzięki za czujność Z pierwszych użytkowników ( i tych wciąż aktywnych) warto wyróżnić Anteksa, Dori i Zdroja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Fajny luźny temat powstał. Gratulacje dla wszystkich wytrzymałych Ja dziś mam dwa latka - ale ten czas leci :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witam U mnie nie ma jeszcze nawet pół roku,ale żeby cyfra nie była zbyt mała to aż 164 dni i 10 warek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Mi mineło 2 lata i nawet nie zauważyłem. Z tego widać, żę jestem tu dla przyjemności bo czas szybko leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A mi tuż przed Świętami Bożego Narodzenia minie roczek na Forum Jejku, jak to szybko zleciało :rolleyes: Tak bardzo przez ten czas zmieniło się moje postrzeganie napoju zwanego piwem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Nie wiem czy uzależnienie od domowego piwa jest większe niż uzależnienie od forum? Chyba wygrywa forum . Piwa nie można pić cały czas Edytowane 26 Października 2009 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Nie wiem czy uzależnienie od domowego piwa jest większe niż uzależnienie od forum? Chyba wygrywa forum . Piwa nie można pić cały czas To samo stwierdziła moja żonka " co ty tam tyle czytasz na tym forum?";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Nie wiem czy uzależnienie od domowego piwa jest większe niż uzależnienie od forum? Chyba wygrywa forum . Piwa nie można pić cały czas To samo stwierdziła moja żonka " co ty tam tyle czytasz na tym forum?";) Co Wy wiecie o uzależnieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Nie wiem czy uzależnienie od domowego piwa jest większe niż uzależnienie od forum? Chyba wygrywa forum . Piwa nie można pić cały czas To samo stwierdziła moja żonka " co ty tam tyle czytasz na tym forum?";) Co Wy wiecie o uzależnieniu. To widać po postach:P,ale powinno się mierzyć czas przebawania na forum .Czy elroy jest w stanie to pokazać lub zmierzyć:rolleyes: Edytowane 27 Października 2009 przez zibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 To widać po postach:P,ale powinno się mierzyć czas przebawania na forum .Czy elroy jest w stanie to pokazać lub zmierzyć:rolleyes: Niestety elroy nie da rady Tylko na oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 To widać po postach:P' date='ale powinno się mierzyć czas przebawania na forum .Czy elroy jest w stanie to pokazać lub zmierzyć:rolleyes:[/quote']Niestety elroy nie da rady Tylko na oko Na oko to chop umar. A szkoda, ale nie ma tego co by na dobre nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 U mnie 2 lata mijają właśnie dzisiaj. Pamiętam, że wtedy na forum nie wiele się działo w porównaniu do dzisiaj, gdzie codziennie mamy sporą porcje nowych postów. Byle tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Taaa... Czas szybko upływa, ale dekada to będzie coś (jeśli pomyślę sobie, jak było w 1999 r.). Do zobaczenia w październiku 2019 Edytowane 27 Października 2009 przez Zdrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Taaa... Czas szybko upływa, ale dekada to będzie coś (jeśli pomyślę sobie, jak było w 1999 r.). Do zobaczenia w październiku 2019 Dekada, to będzie w 2017. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Co Wy wiecie o uzależnieniu. To widać po postach:P' date='ale powinno się mierzyć czas przebawania na forum .[/quote'] Właśnie, co Wy wiecie o uzależnieniu??? W czasie spędzonym na forum chyba nikt mnie nie pobije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi