josefik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jest jeszcze kilka osób, lista jest tutaj, http://www.piwo.org/topic/1714-jozek-warzy-onlajn/page__st__1700#entry181322 na czerwono ci którzy otrzymali, na szczęście już w większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Moja doszła:) Listonosz patrzył tak, jakby chciał ze mną zapalić Dzięki Josefik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ... Listonosz patrzył tak, jakby chciał ze mną zapalić ... Ja nadal czekam i mam nadzieję, że mój nie poszedł z dymem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ja myślę że niepokoić się będzie można koło piątku. Myślę że te 0,5 kilowe paczki na 100% wymagały awizo, bo spore te koperty były i w skrzynkę jaka by nie była nie weszły. Chyba że listonosz luzacko podszedł do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Moja skrzynka pusta, poza tym zawsze jest ktoś w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Anteks, sporo chmieli przyszło dzis do mnie. Może to Twoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Anteks, Kentaki, Banita, Raczek co tam słychać w sprawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Anteks, Kentaki, Banita, Raczek co tam słychać w sprawie ? Właśnie miałem pisać ze chmiel do mnie dotarł dziś także ogromne dzięki i do zobaczenia 1lutego Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Właśnie miałem pisać ze chmiel do mnie dotarł dziś także ogromne dzięki i do zobaczenia 1lutego cieszę się że dotarło cisza Anteks przeszedłbym się na pocztę, może pani z okienka lubi cię bardziej niż listonosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 JEST . Mój listonosz nosił w torbie, a potem podrzucił kobitkom na pocztę (jak się ucieszyły, że ich od tego zielska uwolniłem , bo już miały robić dochodzenie) , a awizo wrzucił do skrzynki dopiero dziś. Zapach jest czadowy, wiec przepakowałem w grubą folię Al i do zamrażarki. Jeszcze raz dzięki Krzycho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 JEST . Mój listonosz nosił w torbie, a potem podrzucił kobitkom na pocztę (jak się ucieszyły, że ich od tego zielska uwolniłem , bo już miały robić dochodzenie) , a awizo wrzucił do skrzynki dopiero dziś. Zapach jest czadowy, wiec przepakowałem w grubą folię Al i do zamrażarki. Jeszcze raz dzięki Krzycho. No i wszystko jasne. Słabe ogniwo zawsze się trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wreszcie udało mi się znaleźć w miarę korzystne rozwiązanie i w browarze znów kamerka obrotowa. Stary adres http://piwo.org/jozek.html działa dalej jednak tam nie będzie możliwości kręcenia. Natomiast adres kamera3 to już dostęp do obrotówki. W zasadzie nie ma większych z tym problemów. Na Firefoksie, Chrome działa bez dźwięku, natomiast w IE można się pobawić bardziej może powiedzieć "Dzień dobry" piwowarowi bo kamerka jest dwukierunkowa i teoretycznie przy średnio dużym obciążeniu łącza może uda się kilka zdań sklecić. Jeśli chodzi o instalacje to nie jest mocno wymagająca, jedynie w IE trzeba nieco zweryfikować zabezpieczenia, podobnie jak to było z poprzednią obrotówką i zezwolić na instalację niepodpisanych formantów. Jeśli byłyby problemy to proszę dać znać, z czasem dam na pierwszej stronie samouczka jak to bywało wcześniej. Zapraszam do testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Fajne fajne A jaki to model kamerki? Funkcja patrol rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Mnie to nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) rewalka, tylko jakiś obraz taki jakby do góry nogami, ale poza tym , chyba że ktoś akurat sterowanie mi podbiera moja przeglądarka Comodo Dragon już nie do góry nogami opanowałem odbicia lustrzane Edytowane 4 Lutego 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Czyli ktoś już odwrócił horyzonty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Czyli ktoś już odwrócił horyzonty naprawione w porównaniu z poprzednią to mercedes gratuluję pomysłu i jego rozwijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Mi śmiga na fire foxe na IE antywirus wywala. Dawno nie oglądałem i miło widzieć znów ten bajzel tylko gdzie Jadwinia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jadwiga zwana Pamelą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 tylko gdzie Jadwinia? Pewno w użyciu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Fajne fajne A jaki to model kamerki? Funkcja patrol rządzi Tak jak tam wypisane u góry Tenvis ale to model uniwersalny i u nas moze występować pod inną nazwą, na allegro na pewno coś podobnego jest, moja jest rodem z HongKongu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 tylko gdzie Jadwinia? Pewno w użyciu ;P No więc konkurs, kto pierwszy znajdzie Jadwigę. Będzie nagroda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) przestała działać - w chwili obecnej jadwiga jest w ciemni wystaje głowa? Edytowane 4 Lutego 2013 przez amap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi