elroy Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witajcie Po głębokim namyśle i kilku dyskusjach postanowiłem, że ta część na piwo.org zniknie. (od 5.11) Spokojnie, firma ma się dobrze, chodzi tu o kwestie moralno-społeczne Dlaczego: 1 - całkowicie nie w moim stylu jest informowanie, co tam sobie wymyśliłem w ofercie w tej formie. Po prostu nie mogę się do tego zmusić. Od informowania klientów są newslettery etc. 2 - każdy adres sklepu zna i może sobie popatrzeć. To 2 kliknięcia myszką 3 - zawsze chciałem i może to powinien być punkt pierwszy, żeby na piwo.org była swoboda dyskusji. Zaczęły mnie niepokoić PW i maile z pytaniami, czy "mogę zamieścić linka, bo na forum jest [...]" etc. 4 - formę reklamową w jakiś nie drażniący sposób przeniosę na stronę główną. Forum będzie bez żadnych reklam. Skupmy się na dyskusjach, a jak wiadomo reklamy dekoncentrują Mam nadzieję, że odjęcie kilku postów z licznika użytkownikom, którzy wyrażali swoje zdanie tam (za co jeszcze raz dziękuję) , nie będzie wielkim problemem. W razie czego, proszę o info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 TOMEK gdyby sumienie miało zęby niejednego by już zagryzło. Twoja decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Cześć. Decyzja należy co Ciebie! mnie to forum zupełnie w niczym nie przeszkadzało i mnie wcale nie raziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi