Skocz do zawartości

Zacieranie,Warzenie.


Forest

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z brakiem czasu kilka razy kończyłem dzień wysładzaniem żeby następnego dnia warzyć.

Podstawowy problem jest długi czas doprowadzania brzeczki do wrzenia, po tym jak już ostygła przez noc.

Generalnie staram się z tego względu unikać takich praktyk, ale bywają różne sytuacje.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Spokojnie, wiele razy tak robiłem i nic złego z piwem sie nie stało. Problem jest tylko z podgrzaniem takiej ilości brzeczki do wrzenia.

Ja na kuchence gazowej wspomagam się jeszcze grzałką zanurzeniową.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.