Piwny Kraft Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ruszyła wersja testowa sklepu: http://www.piwnykraft.pl/ Na razie tylko odbiór osobisty. W tygodniu dojdą paczkomaty i kurier. Jeśli coś nie działa tak jak powinno - dajcie znać. Zapraszam do testów i zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 kurcze - naprawdę strasznie się cieszę, że wreszcie jakiś porządny sklep w stolycy. problem tylko polega na tym, że kompletnie mi nie po drodze (praca i dom - ursynów) dojechać za dnia w tygodniu to jakiś dramat, a w weekendy nie zawsze mam czas. zgłaszam dwie inicjatywy (realizacja dowolnej rozwiązuje mój problem): - jeden dzień w tygodniu z przesuniętymi godzinami otwarcia (np. do 21) - zaprzyjaźnione punkty "zrzutu" zamówień w warszawie - po jednym w dzielnicy ostatecznie będę jeździł z walizką na kółkach metrem... ;-) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 i jeszcze pytanie z ciekawości - czy świadczycie/przewidujecie czystą usługę śrutowania? przyjeżdżam ze swoim workiem mieszanki, a Wy wrzucacie to na maszynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Kraft Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Srutowanie dostarczonych slodow - jak najbardziej zapraszam.Co do dluzszych godzin otwarcia w jeden dzien tygodnia - mysle, ze byloby to do zrobienia. Pytanie, czy wiecej osob byloby zainteresowanych wieczornymi zakupami, jesli tak, to w jaki dzien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) obserwuj ruch i sam dojdź do odpowiednich wniosków. nie od razu tłumy w nocy przyjdą, więc pewnie trzeba podejść stopniowo do tematu. (może w ogóle będzie warto przesunąć godziny np. 12-20, bo z rana nie będzie chętnych albo temat w ogóle nie wypali, bo oprócz mnie wszyscy mają po drodze) za siebie mogę mówić, że najczęściej warzę w piątek po pracy, więc środa lub czwartek jest dobrym dniem. z drugiej strony wyobrażam sobie, że taki wieczorny dyżur w piątek może być wybawieniem dla tych zapominalskich, którzy przypominają sobie o czymś w trakcie warzenia. no i opcja z walizką jest dla mnie dość kusząca - zamiast przyjeżdżać samochodem raz na dwa miesiące po 30kg słodu, wpadnę raz w tygodniu metrem po 5kg, ale za to świeżo ześrutowane (i przy okazji ześrutuję castle, których na razie nie ma w ofercie) Edytowane 12 Maja 2015 przez Pun kOmora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Nareszcie nowy sklep w Warszawie ostnio niestety zamknął sie Piwowar... Czy coś, poza ześrutowanym słodem, wymaga wcześniejszego zamówienia czy wszystko macie na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Kraft Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Produkty na stronie są w miarę aktualizowane na bieżąco. Jeśli czegoś nie ma, to będzie komunikat "brak". Śrutowanie też nie wymaga wcześniejszego zamawiania - jeśli nie ma klientów, to będą ześrutowane na miejscu, kwestia tylko poczekania. Adres strony: http://piwnykraft.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Kraft Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zamówienie powyżej 150 zł - przesyłka paczkomatem gratis. Ze względu na rozmiary nie ma możliwości wysyłki fermentorów.Płatność jak na razie przelewem. Niebawem wejdą płatności internetowe oraz wysyłka kurierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zamówienie powyżej 150 zł - przesyłka paczkomatem gratis. Bardzo słuszna inicjatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
le_szek Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 zakupy wieczorne- jak najbardziej tak, ja pracuję od 10-18, więc w "normalnych" godzinach nie mam szans Was odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Kraft Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Od 21 maja w każdy czwartek sklep będzie czynny w godzinach 12-21. Jak ktoś ma ochotę na wieczorne zakupy zapraszam. the_doctor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Super. Niedługo trzeba będzie wpaść i uzupełnić zapasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Kraft Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Problem z rejestracją w sklepie internetowym powinien być rozwiązany. A już od jutra, w każdy czwartek zapraszam w godzinach 12-21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Kraft Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Od następnego tygodnia zmieniają się godziny otwarcia:pon.-śro. 10-18czw.-pią. 12-20sob. 10-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1856 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 OT. Nazwa sklepu wynika chyba z procesu gawonizacji języka polskiego. Ubolewam, że gawonizacja uwiła sobie gniazdo na tym forum. A czy komuś,poza mną, jeszcze to przeszkadza? Mam nadzieję, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Co oznacz "gawonizacja"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Nazwa sklepu wynika chyba z procesu gawonizacji języka polskiego. Ubolewam, że gawonizacja uwiła sobie gniazdo na tym forum. Ty to tak specjalnie czy przez przypadek? Edytowane 23 Maja 2015 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1856 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 chodziłem do szkoły dawno, uczyli jeszcze języka rosyjskiego,uczniem byłem kiepski i leniwym,tak mi zostało do dzisiaj ,piszę jak mi wygodnie,nikogo też się nie czepiam mimo że widzę innych błędy bo to nie jest forum na ten temat ale pamiętam jak byliśmy opierdzielani że zdania nie zaczyna się od A Tę żenadę pozwoliłem sobie nazwać "gawonizacją języka polskiego". Mam nadzieje, że określenie to nie przejdzie do historii języka polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 A czy komuś,poza mną, jeszcze to przeszkadza? Mam nadzieję, że tak. Tak,mam nadzieję że jeszcze komuś przeszkadzasz na tym forum swoim czepialstwem Nie wiem czy wiesza ale są fora tematyczne na temat języka polskiego i tam możesz ubolewać sobie nad gawonizacją Czep się jakiej bliższej rodziny Widzę ostatnio wysyp dziwnych ludzi na forum , począwszy od takich co chcą oglądać brzuchy do prosiaków i cała kupa po między nimi Dr2, zielczi, Łyskacz i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 i cała kupa po między nimi ze wskazaniem na kupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Kraft Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Panowie, nie wiem po co te kłótnie. Nazwa jest celowa i profesorowi Bralczykowi nie będzie pewnie pasować. Jednemu się spodoba, drugiemu nie. Dajcie na luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ode mnie duży plus dla sklepu. Zamawiałem jeszcze w czasie, gdy były problemy z rejestracją na adresy gmail (problem podobno już rozwiązany). Właściciel ręcznie przepychał do mnie maile i wysłał zamówienie w dniu złożenia - jak dla mnie ogromny plus za zaangażowanie (nie mówiąc już o tempie realizacji zamówienia) Jak popracujecie jeszcze trochę nad asortymentem, to się przerzucam na lokalny sklep ze swoimi zakupami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 hej, pracujecie w najbliższy piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Kraft Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tak w piątek 05.06.15 otwarte od 12-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tak w piątek 05.06.15 otwarte od 12-20 no to super. będzie można do Was bez koreczków dojechać za dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi