anteks Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Przez pomyłke zamówiłem jeszcze jakieś ziarenka. Dotarły miesiąc temu, w sprawie zioła cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Sumikk napisał: A kiedy składałes zamownie ? Jakoś na początku marca. 6 godzin temu, anteks napisał: Przez pomyłke zamówiłem jeszcze jakieś ziarenka Wysiałeś chociaż ? Co za ziarenka? Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez Joosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 56 minut temu, Joosto napisał: Wysiałeś chociaż ? Co za ziarenka? To był jakis jęczmień, 20szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumikk Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 W dniu 19.04.2022 o 15:59, Joosto napisał: Ktoś już coś dostał z IHAR'u w tym roku z zamówień ? Czy "przemilczeli" temat ? Panowie, jest Dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 W dniu 19.04.2022 o 15:59, Joosto napisał: Ktoś już coś dostał z IHAR'u w tym roku z zamówień ? Czy "przemilczeli" temat ? Ja tez dzisiaj dostałem. Juz myslalem ze mnie olali i miejsca nie mam przygotowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
330ml Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 19.04.2022 o 15:59, Joosto napisał: Ktoś już coś dostał z IHAR'u w tym roku z zamówień ? Czy "przemilczeli" temat ? Ja też dziś otrzymałem sztobry i też byłem zdziwiony jak zobaczyłem listonosza. Są już wsadzone Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez 330ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Dziękuję za info. Fajnie , że realizują zamówienia - późno bo późno, ale dobrze że wysyłka idzie. Ja dziś dostałem tylko mailowe powiadomienie, że z 7 zamówionych dostanę 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekT Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 W dniu 11.04.2022 o 12:26, anteks napisał: widziałem chyba na FB ogłoszenie ale nie moge teraz poszukać. Myslę że teraz będa sie pojawiac edyta, tu cos jest https://www.olx.pl/d/oferta/sztobry-sadzonki-chmielu-CID757-IDOyAK6.html#09aa43ece4 https://www.olx.pl/d/oferta/chmiel-cascade-ukorzenione-sadzonki-CID628-IDJRZib.html#6b60bec80e Cascade, Cennenial mam, szukam Sabroe, Idaho, Amarillo, Galaxy, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumikk Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 (edytowane) Zostało mi kilka sztobrów chmielu jak by ktoś był zainteresowany. Centenial 4x Cascade 6x Lubelski 4x PW Edytowane 2 Maja 2022 przez Sumikk Brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.b Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Jakby ktoś miał coś do podzielenia się, to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi