GTB Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) może tu warto zapytać? http://www.dgs.com.pl/?page_id=37 Chyba najwiekszy producent kapsli i nakretek w polsce. Swiadcza uslugi poligraficzne, robia też matryce pod zamowienie. PS Jak znajde czas to sprobuje uruchomic kontakty i moze cos uda sie zalatwic, albo przynajmniej dowiedziec szczegolowo. W koncu to u mnie w miescie Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez GTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dla wszystkich którzy wyrazili chęć nabycia kapsli "firmowych", tutaj dostępne są informacje jak przygotować projekt: https://www.dropbox.com/sh/lexp03zbxmgyvpq/AAAPkCmvLNYc-sbaY2vrvitQa?dl=0 W razie problemów służę pomocą w przygotowaniu projektu graficznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Są jacyś chętni? Konrad94 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ja będę się dołączał do tej akcji. Wezmę 1000 szt. - na troszkę mi to wystarczy A w jakiej formie ma to być przygotowane: cdr, pdf, eps, ai…? Z separacjami czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A w jakiej formie ma to być przygotowane: cdr, pdf, eps, ai…? Z separacjami czy bez? Dla wszystkich którzy wyrazili chęć nabycia kapsli "firmowych", tutaj dostępne są informacje jak przygotować projekt: https://www.dropbox....aY2vrvitQa?dl=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A w jakiej formie ma to być przygotowane: cdr, pdf, eps, ai…? Z separacjami czy bez? Dla wszystkich którzy wyrazili chęć nabycia kapsli "firmowych", tutaj dostępne są informacje jak przygotować projekt: https://www.dropbox....aY2vrvitQa?dl=0 Mi nie chodziło o wymiary w jakich trzeba się zmieścić ale o format pliku z projektem. Ten link jest mi znany. Jest tam info o formacie pliku - oglądając stronę z tableta czegoś takiego nie widzę. Jeśli czegczegoś takiego nie ma ponawiam pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 jest plik formatka.ai ale myślę, że cokolwiek nie zrobisz to będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Tego nie widzę. Sprawdzę na kompie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Też bym się pisał, ale do kiedy jest deadline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarx Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Też bym się pisał, ale do kiedy jest deadline? Jak wyżej. Chętny na 1000 sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancho Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Może i ja bym się skusił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Deadline jest do października (1-2 tydzień). Jak jesteście Panowie chętni to PW lub mail (kontakt@kreation.pl) bo nie chciał bym tutaj przegapić czyjegoś "zamówienia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 W takim razie przy zamówieniu zbiorczym można liczyć 60zł za 1000 sztuk czy każdy indywidualnie musi liczyć cenę dla swojego nadruku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 każdy jest liczony indywidualnie, bo przecież są różne projekty graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowdi Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A jeżeli chciałbym wykorzystać ten sam projekt graficzny, ale np. połowę zamówienia zrobić na białych kapslach i połowę na czarnych to też nie da się tego połączyć? Np. 500 białych i 500 czarnych z tą samą grafiką, czyli łącznie 1000 kapsli/100zł. Podstawowym sposobem rozróżniania u mnie butelek są do tej pory kolory kapsli więc chciałbym mieć chociaż dwa różne kolory, a wydawanie więcej niż 100 zł w tej chwili na kapsle odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Panowie. Jest ktoś w stanie przekonwertować plik Ilustratora (ai) na Corela (wersja max 14)?? Próbuję plik otworzyć i dostaję komunikat: Importowany plik jest skompresowany. Aby zaimportować ten plik, należy go zapisać bez kompresji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zasada jest jedna i niepodważalna: min. zamówienie to 1000 kapsli. Jeśli chcesz 2 różne wzory to zamawiasz 2000szt inaczej sie nie da A jeżeli chciałbym wykorzystać ten sam projekt graficzny, ale np. połowę zamówienia zrobić na białych kapslach i połowę na czarnych to też nie da się tego połączyć? Np. 500 białych i 500 czarnych z tą samą grafiką, czyli łącznie 1000 kapsli/100zł. Podstawowym sposobem rozróżniania u mnie butelek są do tej pory kolory kapsli więc chciałbym mieć chociaż dwa różne kolory, a wydawanie więcej niż 100 zł w tej chwili na kapsle odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 @8PI - wrzuciłem do DROPBOXA plik EPS - corel powinien Ci to "łyknąć bez problemu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzięki nms007. EPS jest OK, wszystko się zaimportowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mnie pod Corelem 9 nie wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 oferta jest aktualna cały czas czy tylko do początku października? pewnie bym się skusił na 1000 sztuk, ale w późniejszym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mnie pod Corelem 9 nie wchodzi. Robisz jako Import czy Otwórz? Ja importowałem do istniejącego dokumentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Otwórz i Import do istniejącego. W X6 otwarł, ale mam go zablokowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 oferta jest aktualna cały czas czy tylko do początku października? pewnie bym się skusił na 1000 sztuk, ale w późniejszym terminie oferta jest ważna gdzieś do poły października, bo końcem miesiąca będzie dopiero puszczana produkcja, tak więc czasu jeszcze masz trochę Otwórz i Import do istniejącego. W X6 otwarł, ale mam go zablokowanego. Do dropboxa dodałem wersję dla starszych wersji programów - daj znać czy działa. jak nie to będziemy szukać innego wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Z kolegami będziemy brali kilka tysięcy. Jak przygotujemy projekty to podeślemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi