pako1 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Poniższe wyniki podaję ze strony BA ZNAMY WYNIKI TEGOROCZNEJ EDYCJI KONKURSU PIW DOMOWYCH! GRAND CHAMPIONEM FESTIWALU BIROFILIA 2010 ZOSTAŁO PIWO BELGIJSKIE PALE ALE UWARZONE PRZEZ DOROTĘ CHRAPEK! Piwo które zdobyło Grand Championa zostanie uwarzony w Brackim Browarze Zamkowym w Cieszynie w skali przemysłowej. Na półki sklepowe trafi w Mikołajki, 6 grudnia 2010 roku. W poszczególnych kategoriach w ramach Konkursu Piw Domowych zwyciężyły następujące piwa: Porter Bałtycki 1. Krzysztof Zach (Gdańsk) 2. Norbert Malczewski (Warszawa ? Wesoła) 3. Tomasz Tauszyński (Józefosław) Scotch Ale Wee Heavy 1. Jacek Michna (Łańcut) 2. Andrzej Smyk (Opalenica) 3. Szymon Kulesza (Gdynia) Weizenbock 1. Jacek Stachowski (Warszawa) 2. Waldemar Szweda (Opole) 3. Czesław Dzielak (Wyłudki) Milk Stout 1. Daniel Duda (Olsztyn) 2. Tomasz Kopyra (Oborniki Śląskie) 3. Jan Krysiak (Chorzów) Belgijskie Pale Ale 1. Dorota Chrapek (Pogwizdów k. Cieszyna) 2. Marcin Surowiec (Świątkowa Wielka) 3. Krzysztof Kula (Zielona Góra) Monachijskie Jasne 1. Czesław Dzielak (Wyłudki) 2. Jan Krysiak (Chorzów) 3. Damian Rużeński (Knurów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla zwycięzców w poszczególnych kategoriach, czyli dla tych którzy stanęli na pudle. Szczególne gratulacje dla Doroty wiadomo za co Mam nadzieję że na dyplomie nie będziesz miała napisane coś w stylu "Dla najlepszego piwowara... który uwarzył... został najlepszym..." Wszystkim dziękuję za wspaniałą zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Serdeczne gratulacje dla wszystkich nagrodzonych. Szczególnie dla Doroty! Jacku dla Ciebie też! A poza tym witam na forum. Pozdrawiam wszystkich. Agnieszka Ł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratuluję wszystkim zwycięzcom Szczególne gratulacje dla Dori Brawo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych a szczególmnie dla Dori! Dagome, nie zawiodłeś, zgodnie z moimi przewidywaniami, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszystkich piwowarów/ek "na pudle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Właśnie wracam pociągiem. Impreza po prostu genialna. Do ubiegłego roku kolosalna zmiana na plus. W zeszłym roku tłoczyliśmy się na stoisku BA, teraz byliśmy królami życia. Cały wielki namiot dla nas i dla browarów restauracyjnych. Taki mix był niezwykle inspirujący. Możliwość wymiany doświadczeń z profesjonalistami była nie do przecenienia. Kufelek do degustacji był bardzo dobrym pomysłem. Były pewne niedociągnięcia, jak np. pozamieniane złączki do Corneliusów, chciałoby się też więcej piw z beczki. Na sam koniec jeszcze dodam. Spokorniała mina bieloka - bezcenne. :) EDIT: jeszcze co do KPD. GCh dla dori to najlepszy możliwy wybór. Gratulacje wszystkim zwycięzcom. Szczególny szacunek dla Dagome i weny. 2 pudła przy takiej konkurencji? Brawo. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratuluję wszystkim zwycięzcom oraz dori za GCh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszystkich na podium, oraz szczególnie dla Dori. Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiślak1980 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam. Byłem pierwszy raz na takiej imprezie i jestem pod wielkim wrażeniem z jakim rozmachem to wszystko się odbywało. Gratulacje dla wszystkich zwycięzców a szczególnie dla Dori która maiłem okozje wcześniej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkom73 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje wszystkim na podjum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 I ja gratuluje wszystkim zwycięzcom. Stasiek dzięki za Weizenbocka, którego podarowałeś mi zanim zdobył 1 miejsce. W Żywcu bawiłem się tylko w piątek. Za to w sobotę byłem na pikniku zakładowym i tam też odniosłem swój mały sukces. Wygrałem w konkursie wbijania gwoździa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwochłon Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Niezła uczta duchowa czeka nas 6 grudnia. Nie wyobrażam sobie, żebym co najmniej dwóch skrzynek BPA nie zakupił. Dori, najserdeczniejsze gratulacje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Impreza była zaiste przednia. Miło było poznać wielu z Was osobiście a jeszcze milej zostać rozpoznanym . Mam nadzieję, że kolejna okazja do spotkania nadarzy się we wrześniu w Cieszynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszyskich nagrodzonych, a szczególne słowa uznania dla GCH, Dori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Serdeczne gratulacje dla wszystkich nagrodzonych . Dori, wielki szacun . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratuluje wszystkim nagrodzonym, szczególnie Dori. Świetna imprezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosee Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla zwyciężczyni i pozostałych nagrodzonych. Już nie mogę się doczekać tego piwka. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Niezła uczta duchowa czeka nas 6 grudnia. Nie wyobrażam sobie, żebym co najmniej dwóch skrzynek BPA nie zakupił. Dori, najserdeczniejsze gratulacje !! Gdzie tym razem będzie można kupić . Poprzedniego niestety nie kupiłem byłem za granicą więc nie było mi dane spróbować piwa Weny , ale tym razem nie odpuszczę :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszystkich laureatów Mnie się niestety nie udało, wygląda na to, że muszę jeszcze popracować nad moimi piwami , cóż może za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Poprzedniego niestety nie kupiłem byłem za granicą więc nie było mi dane spróbować piwa Weny , Zawsze możesz iść do Almy i sobie kupić. Dori jeszcze raz gratulacje!!! Gratulacje dla wszystkich podiumowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszystkich laureatów szczególnie dla Dorii którą osobiście mogłem poznać BRAWO !! tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Hej! Gratulujemy wszystkim, łącznie z piwowarami, którzy nie mieli okazji znaleźć się w tym roku na podium Zdrowie dla wszystkich, do zobaczenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratuluję tegorocznym laureatom. A w szczególności Dori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla Grand Championa czyli DORI. Mój rok niestety się skończył, teraz pałeczka przekazana została dla DORI - w godne ręce. DORI korzystaj ze swoich "5 minut". Gratulacje również dla pozostałych zwycięzców. Wielki szacunek dla Piwowarek i Piwowarów, którzy nie znależli się na podium, a również brali udział w konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi