huanghua Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacja wszystkim wyróżnionym, a w szczególności dori! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wielki szacun dla Wszystkich laureatów, dla mnie to też jakas wskazówka i motywacja aby się wiecej postarać w przysłości, szkoda że we wszystkich konkursach tak mało jest niemieckich piwa a o alcie nie wspomne. Jeszcze raz serdeczne gratulacje dla WIELKICH . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, dla Staśka, no i przede wszystkim dla Dori. Ktoś wróżył na panelu u Infama, że Grand Champion będzie BPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla zwycięzców. Impreza świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 I ja gratuluję zwycięstwa Dori, która to pokazała jak się warzy piwo, które zna się od podstaw. Tu jurorom tak zasmakowało że nie mieli wyjścia tylko przekazać Granda. Wena również potwierdził swą klasę będąc dwa razy na pudle. Dodam, że nazwiska powtarzają się co roku co piwowarzy domowi podkreślają swoją klasę. Festiwal wypadł rewelacyjnie dzięki organizatorom i dzięki nam, że tam byliśmy. Atmosfera przyjacielska na wysokim poziomie. Cieszę się że mogłem z Wami tam być. Do zobaczenia!!! A tym czasem Grand Championa nowego mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 I ja gratuluję zwycięstwa Dori, która to pokazała jak się warzy piwo, które zna się od podstaw. Tu jurorom tak zasmakowało że nie mieli wyjścia tylko przekazać Granda. Wena również potwierdził swą klasę będąc dwa razy na pudle. Dodam, że nazwiska powtarzają się co roku co piwowarzy domowi podkreślają swoją klasę.Festiwal wypadł rewelacyjnie dzięki organizatorom i dzięki nam, że tam byliśmy. Atmosfera przyjacielska na wysokim poziomie. Cieszę się że mogłem z Wami tam być. Do zobaczenia!!! A tym czasem Grand Championa nowego mamy PS Wena a mówiłeś źe Grand Championa nie ma wśród nas, ale było inaczej (też możesz się pomylić -na szczęscie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Pieron, super pszenice lałeś !!! Bardzo dobra, ile kg bananów wycisnąłeś do taj pszenicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Pieron, super pszenice lałeś !!! Bardzo dobra, ile kg bananów wycisnąłeś do taj pszenicy? Nie mam pojęcia, bo to drożdże pracowały. Cieszę się że podeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wielkie brawa dla organizatorów festiwalu za super organizację tegorocznej edycji . Przestrzeń, design, i logistyka były na najwyższym poziomie. Mnie urzekły 100mililitrowe kufelki do degustacji i do tego dystrybutory z wodą do płukania w/w wraz pojemnikami do wylewania. Możliwość spróbowania tylu gatunków nie zmąconych resztkami innych piw bezcenna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla Dori za GCH , Weny za podwójne podium i dla wszystkich nagrodzonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratulacje dla laureatów, dla DORI przede wszystkim; jutro napiszę więcej o wrażeniach z festowalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dziękuję moim współlokatorm z hotelu w Węgierskiej Górce. Bez Was byłoby nudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dziękuję moim współlokatorm z hotelu w Węgierskiej Górce. Bez Was byłoby nudnie. Mówisz o karaluchach? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dobrze, że Twoja Żona nie może odejmować reputacji bo wszyscy byśmy mieli po -5 conajmnie. Znam jednego, który by miał -8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gratuluję serdecznie wszystkim! Fajnie mieć Grand Championa za miedzą- Dori, tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ufff wreszcie w domu. Nasz wesoły autobus dojechał szczęśliwie do Poznania. Dzięki wszystkim za mile spędzony weekend, a biorącym udział w konkursie, zwyciężcom, a szczególnie dori ogromne gratulacje i do zobaczenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Cześć Dobrze, że Twoja Żona nie może odejmować reputacji ..... ja bym był na plusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) No tak spałeś samotnie. Żałuj, że nie zasłużyłeś na -5 reputacji. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Znam jednego, który by miał -8. Jasne,to TY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 szop 007 spał w pokoju koedukacyjnym i seksie grupowym został pominięty. No straszne. Może przestańmy pisać takie głupoty bo nas zbanują. Właśnie dzisiaj się dowiedziałem, że zostałem wyrzucony z forum wędlin domowych. Z tego co pamiętam to za złożenie koledze życzeń urodzinowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 szop 007 spał w pokoju koedukacyjnym i seksie grupowym został pominięty. No straszne. Może przestańmy pisać takie głupoty bo nas zbanują. Właśnie dzisiaj się dowiedziałem, że zostałem wyrzucony z forum wędlin domowych. Z tego co pamiętam to za złożenie koledze życzeń urodzinowych. Przeniesiesz się na inne zaprzyjaźnione forum piwowarskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja się nie sprzedam za ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Właśnie dzisiaj się dowiedziałem, że zostałem wyrzucony z forum wędlin domowych. Z tego co pamiętam to za złożenie koledze życzeń urodzinowych. No co ty? Co tam jakiś faszyzm jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gorzej. Kiedyś DORI napisała coś w wątku piwowarskim i od razu skasowali jej post. Spróbuj złożyć mi gratulacje i się przekonasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Spróbuj złożyć mi gratulacje i się przekonasz. Właśnie o tym myślałem. Spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi