grzesiuu Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Tak do informacji, kolega Pawła z branży piwowarskiej znalazł się na jedynce Kukizahttp://polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/3116-kukiz-zaprezentowal-jedynki-do-sejmu-zobacz-kto-wystartuje-z-jego-list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak znam się na medycynie temat będzie zamknięty GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Napisałem przecież "podaje do informacji" a nie "rozpoczynam dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Czasem tylko tyle wystarczy chociaż już dawno nie widziałem j.. on lubiał takie tematy więc może jak raz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 To może ja zacznę. Po wypowiedziach tego pana przestałem pic piwa z jego browarów dine 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzisiaj pisali ze Liroy, teraz Jakubiak, spodziewałem się łapanki jak u Palikota a może coś z tego będzie. hagar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) To może ja zacznę. Po wypowiedziach tego pana przestałem pic piwa z jego browarów We wcześniejszym poście w tym dziale, pokazałem mały urywek z otwarcia browaru w Tenczynku. Moje osobiste wrażenie? - to czysta komercja, przy otwarciu browaru piwo po 5 zł?! Zdanie sobie wyrobiłem dość "dobre" dotyczące panów jegomości... Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez fabians Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Tak do informacji, kolega Pawła z branży piwowarskiej znalazł się na jedynce Kukiza http://polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/3116-kukiz-zaprezentowal-jedynki-do-sejmu-zobacz-kto-wystartuje-z-jego-list No cóż. Człowiek się zagubił, ale to nie zmienia faktu, że niektóre poglądy ma fajne. W końcu Hitler też miał dobre pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 To może ja zacznę. Po wypowiedziach tego pana przestałem pic piwa z jego browarów A ja jeśli kupuje piwo, to wyłącznie z jego browarów. Popierasz wynaturzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Pan Jakubiak jest biznesmenem, który mówi szybciej niż myśli, szczególnie w tematach dla niego wrażliwych. Słyszałem jednak, że finansuje jakąś organizację, której działalność nie powinna mi się podobać, ale nie wykazałem nigdy dość wysiłku by to zweryfikować.Sam smak piw produkowanych przez jego browary jest dla nie wystarczającym argumentem by je bojkotować (nie będę tu oceniać czy są dobre czy złe... zwyczajnie mi nie podchodzą), więc nie poczuwam się do szukania innych powodów. Ale teraz muszę się zastanowić nad agitacją wyborczą przeciwko Kukizowi jeśli Jakubiak jest na jego listach. Czas pobawić się w weryfikację moich wątpliwych informacji. Do tego 2 osoby z Ruchu Narodowego, który też ma kiepską opinię wśród moich znajomych - osobiście nie sprawdzałem i do tej pory nie interesowało mnie to skoro byli daleko od koryta, teraz poczytam o nich. Trochę pooczerniałem ludzi... ale powtarzam, to nie są pewne informacje, a jedynie wątpliwej jakości podejrzenia. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez pogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Kukiz miał potencjał, prawie 20% poparcia, zmarnował go na różne przepychanki personalne, niejasne kwestie itd. Gdzie Kukiz już nie może, tam Jakubiak raczej nie pomoże. Karty rozdają dwie partie, a ruch Kukiza będzie tylko kwiatkiem do kożucha. Zresztą, zobaczycie po pierwszym referendum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Znacie zasady dotyczące postów politycznych na forum. cml 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi