bielok Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cześć Szefo to rozsądny facet Wiedział że nie ma opcji zatrzymania mnie w robocie tej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No i tym się różnią szefowie. Rozsądniejsi mają lepiej, przynajmniej tak mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No i tym się różnią szefowie. Rozsądniejsi mają lepiej, przynajmniej tak mi się wydaje. Źle Ci sie wydaje. Przy rozsądnych szefach pracownicy mają lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No i tym się różnią szefowie. Rozsądniejsi mają lepiej' date=' przynajmniej tak mi się wydaje.[/quote']Źle Ci sie wydaje. Przy rozsądnych szefach pracownicy mają lepiej. Jeśli pracownicy mają się dobrze to i szef też ma. Czasem trudno to pogodzić szczególnie upartym szefom, ale gdy się przełamie bariery idzie wszystko w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Za 2 tygodnie o tej porze będzie już po zlocie. Ci co mają blisko już będą w domu wspominać piękne chwile i dobre piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Cześć Ja też się nie mogę doczekać a tymczasem zbieram się do pracy na nockę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tak, za dwa tygodnie to można będzie już degustować piwa z wymiany, lecz przypuszczam że kubki smakowe będą na wykończeniu a żołądek może nie oczekiwać kolejnej dawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No może masz rację. Każda butelka inna, a będzie ich całe mnóstwo. Damy radę. Przeżyliśmy najazd szwedzki, przeżyliśmy radziecki to i piwowarski przeżyjemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Elroy ogłosi wnet co i jak. Czy wszyscy się wybierają? Ile dzieci będzie? Ja biorę dwoje (2 i 8 lat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tak dokładnie, napiszę wszystko zaraz po Świętach Łącznie z listą, programem, dojazdem i całą resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 @ elroy - zaraz o taka duża bakteria - czekam z niecierpliwością na info @ Pieron - ze mną jedzie 8-miesięczna córa (pisałem już chyba), Wena coś wspominał o wnuczce, TZI o dzieciakach, więc będzie wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 @ Pieron - ze mną jedzie 8-miesięczna córa (pisałem już chyba), Wena coś wspominał o wnuczce, TZI o dzieciakach, więc będzie wesoło Ja oczywiście zabieram półtoraroczną Oliwkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 @ elroy - zaraz o taka duża bakteria - czekam z niecierpliwością na info a wiecie że największa bakteria (a właściwie zaraz) nazywa się thiomargarita namibiensis i można ją zobaczyć gołym okiem bo ma około 1 mm średnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jej, ale Wam zazdroszczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jej, ale Wam zazdroszczę! Tej bakterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 też bym chętnie pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja też chętnie przyjadę. Kurde, brakuje mi butelek więc jeśli ktoś zostawi to chętnie przygarnę i zabiorę do siebie -tylko pewnie wszystcy z butelkami wrócą do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Mnie jednak nie będzie. Brak czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Szkoda Mnie jednak nie będzie. Brak czasu. Mam nadzieję że do Żywca się dokulasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jej' date=' ale Wam zazdroszczę![/quote']Tej bakterii. Raczej bogactwa piwa, zgromadzonego w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Szkoda Mnie jednak nie będzie. Brak czasu. Mam nadzieję że do Żywca się dokulasz? Dokulam, hotel już zamówiony. Silniejsza ekipa jedzie z Milicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Hee, też się cieszę i nie mogę się doczekać. Doszły mnie pogłoski że Wesoły też nie dojedzie - co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Słuchajcie, jeżeli są jakiekolwiek problemy z dojazdem, to piszcie koniecznie do mnie na maila lub PW ! Wciąż są chętne osoby z listy rezerwowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Podsumowanie przesunie się jednak o 2 dni. W sobotę jadę odwiedzić gospodarzy osobiście dopiąć jeszcze kilka szczegółów oraz na rekonesans terenowy . Do piątku więc prosiłbym bardzo o informacje, jeżeli ktoś nie da rady przyjechać. Dalej będzie to już bardzo problematyczne z punktu widzenia organizacji. Odpowiedź na pojawiające się ostatnio pytania: w piątek, w dniu rozpoczęcia zlotu można przyjechać o godzinie w zasadzie dowolnej (preferowana od 12.00) . Nie ma potrzeby krążenia po okolicy w oczekiwaniu na rozpoczęcie zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie ma potrzeby krążenia po okolicy w oczekiwaniu na rozpoczęcie zlotu To cieszy, choć zapewne przed 14-tą nie będę PS.: gdyby ktoś z Krakowa lub okolic potrzebował transportu to proszę o kontakt. Piworgowy desperat jest do dyspozycji Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez skwak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi