lapendo Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Czesc czy ktos ma jakis patent jak zamocowac zaworek grawitacyjny do kranika ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anmar Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Powinna być w komplecie przejściówka, a jak nie ma utnij kawałek wężyka tak ok. 4 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buber Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Niektórzy używają na dłuższym wężyku, co pozwala nalewać np. od razu do butelek usatwionych w skrzyneczce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBeer Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Niektórzy używają na dłuższym wężyku, co pozwala nalewać np. od razu do butelek usatwionych w skrzyneczce. Dokładnie, ja mam 2mb wężyka rozstawiam butelki i leje do wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr2 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Niektórzy używają na dłuższym wężyku należę do "niektórych" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcynix Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Przy zaworku miałem taka rurkę która wchodziła na wcisk na kranik. Wywaliłem ustrojstwo bo na wężyku o wiele wygodniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
lapendo Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Oki dzieki wszystkim za rade. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekspiro Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Niektórzy używają na dłuższym wężyku należę do "niektórych" No i co z tego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB... Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Niektórzy używają na dłuższym wężyku należę do "niektórych" Dr2, pamiętaj dodawać 'ja się nie znam, lubię tylko dobre piwo'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts